Navega cap amunt
Inicia

 Continuen els actes del 8 de Març Dia Internacional de la Dona

08/03/2018
Gabinet de Comunicació
Després del dia de vaga feminista, es reprenen les activitats del programa organitzat per l'àrea d'Igualtat amb el III festival ‘Alça-Veus’

El Triangulo Umbral és el lloc triat per a continuar amb les activitats del programa del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, organitzat per l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt al costat de col·lectius i associacions. El divendres 9 de març a partir de les 18 hores tindrà lloc el III festival Alça-Veus, vaig com vull, on vull i quan vull amb un discurs de benvinguda i una lectura del programa.

 A continuació es realitzaran diferents activitats, com el Carreró amb eixida, s'iniciarà el mural d'AVOCAM i tallers infantils de pintar cares i creació de l'arbre de la diversitat. A les 18.30 hores l'alumnat de l'IES Clot del Moro realitzarà una actuació performance i a les 18.45 hores el col·lectiu Ciutat Prohibida retransmetrà un programa de ràdio en directe en el qual participaran diferents associacions feministes de la comarca.

 La jornada acabarà amb un col·loqui sobre el feminisme amb adolescents a les 19.10 hores seguit d'una actuació del grup Danses Urbanes.