Navega cap amunt
Inicia

 Continua el Campus Jove amb gran varietat d'oferta d'oci per a jóvens de 12 a 16 anys

13/07/2020
Gabinet de Comunicació
La setmana passada van concloure amb èxit el Campus Fotogràfic i el Campus Còmic per a donar pas als dos pròxims que tindran lloc estos dies, el Campus Xef i el Campus Improcómedy

La Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt clausura amb èxit dos dels Campus Jove organitzats durant la setmana passada com a oferta d'oci estival per a jóvens de 12 a 16 anys. Concretament, dels huit campus programats ja han conclòs dos, el Campus Fotogràfic i el Campus Còmic, els quals van completar matrícula i aforament en les diferents activitats organitzades per a adolescents.

 

Cal recordar que el projecte Campus Jove és una escola d'estiu dirigida a jóvens d'entre 12 i 16 anys, que se celebra a Sagunt des del passat 29 de juny fins al 24 de juliol. Per a esta edició, la regidoria de Joventut i Infància ha programat huit campus de temàtiques diferents dirigides a aquelles persones que busquen aprofitar la temporada estival per a practicar les seues activitats favorites.

 

Quant al Campus de Fotografia, que ja ha finalitzat, els jóvens han pogut realitzar tallers per a conéixer el procés fotogràfic, treballar amb llums i ombres, així com els diferents tipus de càmera, d'enfocament i de controls. Les i els assistents van treballar els diferents conceptes bàsics de la imatge digital i del retoc fotogràfic.

 

D'altra banda, el segon dels campus celebrats la setmana passada va ser el de Còmic, on es van treballar dinàmiques i tallers vinculats al món del còmic i del manga, coneixent estils i personatges, com fer storyboards i les primeres historietes i còmics, així com tallers de tote bags i de xapes i carteres.

 

A més, tots dos grups, tant el de fotografia com el de còmic, van poder gaudir d'una jornada a la ciutat castellonenca de Fanzara per a visitar el Museu Inacabat d'Art Urbà, on van poder posar en pràctica l'aprés fent fotos als impressionants grafits d'este original museu.

 

Campus Xef i Campus Improcómedy

 

Dos nous campus que comencen esta setmana són el Campus Xef i el Campus Improcómedy. D'una banda, el Campus Xef es realitzarà durant els matins, de 10 a 14 hores, i està destinat a l'aprenentatge de diferents tècniques culinàries de manera pràctica i amb divertits tallers per a elaborar plats sans i sorprenents. Cada dia els i les assistents practicaran un tipus de cuina del món, com la cuina italiana, amb elaboració de pasta i salses, o altres opcions com la cuina del Magreb, la cuina creativa d'estiu, cuina Tailandesa o un concurs de cuina similar al dels programes televisius. També hi haurà tallers de Hamma, d'elaborar sotagots, tasses i culleres o d'argila per a elaborar fermalls i clauers. Quant a l'excursió, els alumnes del Campus Xef visitaran divendres que ve el Mercat Central de València i les instal·lacions de l'Escola de Cuina i els salons d'esdeveniments gastronòmics.

 

Quant al Campus Improcómedy, els jóvens utilitzaran tècniques del teatre, la comèdia i la improvisació jugant a imaginar que són personatges i es divertiran, riuran i desenvoluparan el sentit de l'humor i la comèdia. Realitzaran versions de pel·lícules, aprofundiran en el món del clown, així com en les tècniques, eines i dinàmiques de la improvisació. Els tallers i activitats tindran lloc de 17 a 21 hores en el Casal Jove del Port de Sagunt i, com a eixida, els jóvens visitaran l’Espai de Circ de l'Associació Valenciana de Circ on faran tallers d'equilibris, malabars, acrobàcies i clown.​