Navega cap amunt
Inicia

 El grup musical Arcana Has Sould, torna a l'Auditori Joaquín Rodrigo, presentant el seu últim àlbum ‘Set em free’

05/12/2018
Gabinet de Comunicació
El concert tindrà lloc el dissabte, 8 de desembre a les 19.30 hores, i serà el comiat del grup que ha estat actiu nou anys.


El grup musical Arcana Has Soul actuarà el dissabte, 8 de desembre a les 19.30 hores, en l'Auditori Joaquín Rodrigo, amb un concert en el qual interpretarà el seu últim àlbum Set em free. L'entrada té un preu de 7 euros.

El regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, ha declarat que: “El concert d'Arcana Has Soul és molt especial pel que significa i ha significat aquest grup per a tots nosaltres. És un concert d'acomiadament d'un grup d'arrels saguntines, molt destacat en el panorama musical valencià que ha marcat un estil amb actuacions molt destacades com la que hi va tindre lloc en el Teatre Romà en 2015. Un grup de Sagunt que ens diu adéu, esperem que en un futur torne d'alguna manera o altra, no obstant això pense que cal estar junt amb ells el dissabte, 8 de desembre en l'Auditori Joaquín Rodrigo.”

És per açò pel que, el grup saguntini, celebrarà el seu últim concert com a comiat final, en el mateix lloc en el qual van començar fa nou anys.