Navega cap amunt
Inicia

 “Mitogonías”, d’Eloy Tárraga, arriba al Mario Monreal

03/01/2018
Gabinet de Comunicació
L'exposició s'emmarca dins de la programació d'hivern que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt

El pròxim divendres tindrà lloc la inauguració de l'exposició “Mitogonías”, de l'artista de la Vall d'Uixó Eloy Tárraga. Esta mostra s'emmarca dins de la programació d'hivern que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

L'exposició que ens presenta Eloy Tárraga és la seua primera en solitari. “Mitogonías” és una sèrie de 15 obres basades en la mitologia grega, les quals han sigut elaborades utilitzant una amalgama o mescla de tècniques que van des del tradicional llapis de grafit i olis, fins a les tècniques més modernes de pintura digital, empleades en la il·lustració actual. Tot açò aplicat sobre un suport de fusta artesanal muntat pel mateix autor.

Des que l'home és home, ha recorregut als mites per a donar sentit a totes les coses que escapen al seu enteniment. Fruit d'este llegat primitiu, té lloc el naixement de “Mitogonías”. De la mateixa manera que les antigues cultures van recórrer als seus déus, l'autor, recorre al seu pensament i sensibilitat per a trobar el sentit més essencial d'estos mites. Per a arribar a descobrir l'essència d'estos i el seu origen més primari.

Eloy Tárraga és veí de la Vall d'Uixó; va estudiar Belles Arts en la Universitat de València i es va llicenciar en 2014. La seua trajectòria professional va començar en 2009 treballant en el món del disseny i de la cartelleria. En 2008 va ser Premi Nacional de l'ONCE en la categoria G. Actualment és director artístic d'il·lustració per al videojoc “Warlords of Terra”

L'exposició podrà visitar-se a partir del pròxim divendres 5 de gener a les 19 hores al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt.