Inicia

 Sagunt presenta en Fitur una de les ofertes turístiques més completes al costat de noves aplicacions per a mòbils i ordinadors

23/01/2014
Gabinet de Comunicació
Enguany s'estrena la qualificació de les Falles com a Festa d'Interès Turístic Nacional i s'ha comptat amb persones abillades amb la vesta de la Setmana Santa Saguntina i vestits de romà
Fotos: Juan Higueras.

L'Ajuntament de Sagunt promociona en Fitur 2014 una de les destinacions turístiques més interessants per la seua variada oferta de sol i platja, per la seua gran aposta pel patrimoni històric, així com el turisme cultural i familiar.

A més, la delegació municipal, encapçalada per l'alcalde, Alfredo Castelló, està presentant als professionals i al públic en general les noves aplicacions per a ordinador i dispositius mòbils que permeten disposar a l'instant d'excel·lents imatges, informació, ubicació i itinerari dels atractius i serveis turístics de la ciutat, així com de les rutes temàtiques i mediambientals que completen un excel·lent producte turístic. 
L'alcalde ha destacat des de Madrid que: “a la satisfacció de poder presentar internacionalment una oferta turística tan àmplia i amb tanta qualitat, s'uneix que enguany estrenem la qualificació de Festa d'Interès Turístic Nacional de les nostres Falles, una consideració que després del gran treball conjunt entre la Federació Junta Fallera de Sagunt i l'Ajuntament finalment hem aconseguit. Així doncs, ens convertim en una de les poques ciutats que tenen dues festes catalogades com d'Interès Turístic Nacional, la Setmana Santa i les Falles”.

 
L'alcalde junt a membres del Govern Valencià en una de les presentacions de Fitur 
 
 
L' alcalde de Sagunt amb els alcaldes de Terol i Canet d'En Berenguer, la regidora de Turisme de Terol i els regidors de Turisme i el Festes de Sagunt
 
Alfredo Castelló també s'ha referit a la riquesa monumental de la ciutat, que s'ha vist notablement millorada amb nous espais museístics com la Via del Pòrtic, la Domus dels Peixos o la Casa dels Berenguers, centre de recepció i interpretació de la ciutat: “A més, tot l'esforç realitzat amb la inversió de més de 15 milions d'euros, la més gran de la història en patrimoni, tant històric monumental com a industrial, ens ha permès oferir una oferta única si tenim en compte la seua diversitat i la seua excel·lència. D'açò, són un clar exemple les nostres platges que compten amb tots els reconeixements oficials possibles a la seua qualitat i els monuments i museus que traslladen als visitants a l'interessant passat de les cultures ibèrica, romana, islàmica, jueva i cristiana que conformen la bimilenaria història de la ciutat”.

El regidor delegat de Turisme, Ximo Catalán; el regidor delegat de Festes i Cultura Popular, José Luis Martí; les Falleres Majors de Sagunt i Camp de Morvedre, Patricia Burgos Sayas i Sonia Argilés Ruiz; i el president de la F. Junta Fallera, David Indiano; el clavari de la Majoralia de 2014 de la Setmana Santa Saguntina, José Muñoz Prats, al costat d'altres representants abillats amb vestas i vestits de romà, formen al costat de l'alcalde la delegació municipal. Aquest matí, han rebut en el stand conjunt de Sagunt i Canet d'en Berenguer la visita del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i el president de la Diputació Provincial de València, Alfonso Rus.