Navega cap amunt
Inicia

 Sagunt promociona els seus diversos atractius turístics en la fira internacional FITUR 2014

20/01/2014
Gabinet de Comunicació
La delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt presentarà una vegada més l’oferta turística de la ciutat en esta nova edició de la fira internacional del 22 al 26 de gener.
El regidor delegat de Turisme, Ximo Catalán. (Fotos Juan Higueras)

Un any més, l’Ajuntament de Sagunt tornarà a presentar la seua àmplia i variada oferta turística en la Fira Internacional de Turisme, la XXXIV edició de la qual se celebrarà en el recinte firal Joan Carles I de Madrid del 22 al 26 de gener. Com a novetat, la delegació de Turisme impulsa la promoció i la informació a través de les noves tecnologies amb una guia virtual i una aplicació per a ordinadors, mòbils i tablets.
 
La delegació de Turisme disposarà d’un estand  ubicat en l’espai que l’Agència Valenciana del Turisme ha reservat per a la marca “València, Terra i Mar” del Servici de Turisme de la Diputació Provincial, que actuarà com a organisme coordinador de l’oferta turística de la província de València. En el mateix s’ubicaran les delegacions dels cinc municipis o marques destacades com coexpositores, que són: Sagunto-Canet ,Gandia,  Xátiva, Cullera i Oliva. Així mateix, hi haurà una representació per tipologies de productes de la resta de municipis turístics d’interior i litoral de la província de València.
 
A més, des de la delegació de Turisme tenen previst entregar als professionals acreditats un complet dossier en què  s’inclourà l’oferta empresarial de restauració i  allotjament amb preus actualitzats, diversos fullets explicatius dels atractius turístics de Sagunt, així com altres suports  promocionals. Tot això, facilitarà que la nostra ciutat siga més coneguda per eixe gran mercat turístic emissor  com és el de la Comunitat Autònoma de Madrid a més de la projecció internacional que suposa la presència de touroperadors de tot el món.

  
Tal com declara el regidor delegat de Turisme, Ximo Catalàn: “És un important esdeveniment de promoció turística i un aparador òptim per a la difusió de la imatge i l’oferta turística de la nostra ciutat, tant les platges del nostre litoral com els recursos monumentals, festius, ecològics i mediambientals i la seua oferta empresarial, entre els professionals i el públic en general  que en FITUR 2014 es donaran cita”.
 
Segons s’indica des de la delegació de Turisme, Fitur és un dels certàmens turístics més importants del món i s’espera que en esta edició se superen les dades de l’edició de 2013. En esta última es van donar cita 8.979 empreses de 167 països o regions dels cinc continents i la totalitat de les comunitats autònomes d’Espanya; 51.684 expositors, 116.117 professionals participants amb alt poder de decisió, 64.473 visitants professionals,  91.082 persones de públic general i 7.202 periodistes procedents de 59 països representant a 4.245 mitjans de comunicació. Amb un ampli programa de fòrums, conferències i la sinergia generada pel punt de trobada de tot el sector turístic, FITUR és la fira més rendible del circuit turístic internacional.
 
El patrimoni històric monumental, el conjunt arqueològic industrial, les excel·lents platges del municipi i les Festes d’Interés Turístic Nacional, la Setmana Santa Saguntina i les Falles, són els principals punts forts de l’oferta turística de la nostra ciutat, encara que també es promociona l’artesania, amb la típica botija de suro, i les rutes, sendes i el Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana, com una alternativa sana de fer turisme.