Navega cap amunt
Inicia

 El cap de Rodalies visita les fotografies promocionals de la ciutat en l'estació ferroviària de Sagunt

09/12/2013
Gabinet de Comunicació
Els regidors de Presidència i Turisme li han acompanyat en el recorregut per les cinc imatges impreses en gran format.
 

Les fotografies promocionals de la capital del Camp de Morvedre en l'estació de ferroviària de Sagunt han donat bons resultats. La delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt va instal·lar el passat mes d'agost cinc fotografies de gran format en l'estació amb l'objectiu de promocionar i difondre el patrimoni monumental i natural del municipi, en una iniciativa pionera en tota Espanya.

El cap de Rodalies de València, Enrique Cárdenas, ha visitat aquest matí l'estació i ha pogut comprovar l'impacte generat pels panells publicitaris i la gran visibilitat de les fotografies. El regidor de Presidència, Sergio Muniesa, i l'edil de Turisme, Ximo Catalán, li han acompanyat en el seu recorregut per les diferents andanes en els quals estan distribuïdes les imatges.

Muniesa ha descatacat que aquestes imatges "serveixen com a aparador dels atractius turístics de la nostra ciutat, que compta amb un dels més complets i diversos conjunts monumentals d'Espanya. El patrimoni històric i industrial, i les nostres excel·lents platges es mostren magníficament en un dels principals punts d'entrada a la ciutat, amb el que ens hem assegurat un impacte sobre milers de persones que utilitzen aquest mitjà de transport. A més, tenim la possibilitat de mostrar altres fotografies que promocionen la Setmana Santa Saguntina, Festa d'Interès Turístic Nacional, i les Falles, Festa d'Interès Turístic Autonòmic”.

Aquesta iniciativa va ser proposada pel regidor de Turisme, qui destaca l'interès i la col·laboració de Renfe per dur-la a terme: “des d'un principi quan li vaig presentar la idea al cap d'estació, es va mostrar favorable al projecte i ho va traslladar a la gerència. És una iniciativa pionera ja que també ha servit per a personalitzar l'estació amb aquest magnífic reflex de la riquesa turística de la ciutat”, explica Catalán. Les imatges mostren els principals atractius turístics de la ciutat, amb la finalitat de promocionar el turisme i els valors culturals: les platges de Port de Sagunt i Almardà, el Forn Alt, el museu Via del Pòrtic i el Castell, amb fotografies realitzades per Juan Higueras. L'edil també apunta la capacitat de personalització d'aquests suports amb imatges de festes i tradicions d'acord al calendari festiu de la capital del Camp de Morvedre.​