Navega cap amunt
Inicia

 El departament de Sanitat organitza les I Jornades Canines Sagunt diumenge 12 de novembre

09/11/2017
Gabinet de Comunicació
La jornada començarà a les 10 hores de la mà de Can’s Animals


El pròxim diumenge, 12 de novembre, tindran lloc les I Jornades Canines de Sagunt, en les quals es duran a terme exhibicions de rescat, detecció, intervenció i obediència. Les activitats es realitzaran en una plaça situada al costat del riu a l'altura del carrer Alcalde Blasco, número 20 (https://goo.gl/tujyb2). A més, es comptarà amb la participació d'algunes de les protectores d'animals de la nostra ciutat com ara Colonias Felinas, El Refugio de Tula i SOS Sagunto.

La idea sorgeix arran de les campanyes de la SAG sobre la recollida d'excrements i les accions dutes a terme pels Superpowers des de Participació Ciutadana sobre conscienciació cívica. Des de l'Ajuntament es pretén mostrar el paper de les nostres mascotes en la societat, i fomentar que se les tracte bé, a més d'informar sobre les accions que realitzen diàriament les protectores del nostre municipi i associacions animalistes.

La regidora de Sanitat, María Giménez, mostra com “des de l'Ajuntament recolzem la demanda ciutadana de tindre una ciutat neta en la qual es puga passejar sense trobar orins i defecacions de les nostres mascotes en cada cantonada. Per això, la nostra intenció és apoderar la ciutadania del nostre municipi en l'àrdua tasca d'aconseguir un lloc net on viure realitzant accions com les dutes a terme des de la SAG, Participació Ciutadana o Sanitat”.

Sergio Sánchez de Can’s Animals durà a terme la coordinació de l'esdeveniment i, a més, realitzarà una classe magistral d'educació i obediència. “Les finalitats de les activitats que farem són la integració de gossos en la societat i inculcar a les persones, xiquets i xiquetes perquè tractes bé les seues mascotes, evitant l'abandó i les males conductes en la nostra localitat”.


Espai on es realitzaran les I Jornades Canines Sagunt (
carrer Alcalde Blasco, número 20)