Navega cap amunt
Inicia

 L’Escola d’Estiu de Joventut fa comunitat amb les famílies i persones majors

13/07/2020
Gabinet de Comunicació
La regidoria de Joventut i Infància llança dos iniciatives per a involucrar pares, mares i avis en este projecte d'oci educatiu


L’Escola d’Estiu, un dels principals projectes de la regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt, ha llançat dos iniciatives per a generar comunitat, involucrar les famílies i tindre un efecte multiplicador més enllà de les aules i els patis dels col·legis en què s'està celebrant durant juny i juliol. Per això, enguany, des del departament, s'ha posat en marxa dos iniciatives pensades en eixa obstinació de sumar complicitats.

La primera d'elles és ‘Thotom rema’, una activitat dirigida a totes les famílies per a realitzar un vídeo amb dos objectius, fer als pares i mares també protagonistes de l’escoleta i, un altre, donar al grup de menors una sorpresa per a final de curs. El termini perquè les famílies participen i aporten la seua visió de com veuen este projecte es tancarà durant esta setmana, quan es prepararà el vídeo sorpresa. Segons explica el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, «ara mateix des de la Regidoria de Joventut no podem tindre major satisfacció ja que la resposta de les famílies està sent increïble i molt positiva. Enguany, la confiança, la complicitat i el compromís de les famílies amb el projecte està sent extraordinari i tot l'equip de monitores coincidix en la seua generositat i el seu suport».

L'altra iniciativa és ‘L’escola d’estiu i la gent gran’, és una idea de suport i afecte a la població major que viu en les residències de Sagunt. Cal recordar que durant el confinament, la regidoria de Joventut i Infància ja va iniciar una col·laboració amb els equips dels centres per a alleujar el sofriment provocat per la falta de visites i la incertesa pel virus, acostant la població infantil i juvenil a la gent gran. 

Una vegada més els centres han rebut amb entusiasme la proposta i esta Escola d’Estiu afig a tots els seus valors l'afecte als nostres majors. Per a este projecte han col·laborat quatre residències, PDM del Port de Sagunt, Domus Vi Montaña Arse, Nuestra Señora del Carmen i El Mar. D’altra banda, i seguint l'ullet entre xiquets/as i majors, els usuaris/as d'estes residències ja estan preparant un vídeo de resposta per a agrair les mostres d'afecte dels i les menors.