Navega cap amunt
Inicia

 La picardia de “Lazarillo, el hambriento” arriba a l’Off Romà

13/08/2019
Gabinet de Comunicació
L'obra teatral tindrà lloc el dimecres 14 d'agost, a les 20 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal

La companyia Teatro de la Resistencia interpretarà este dimecres 14 d'agost, a les 20 hores, Lazarillo, el hambriento en el Centre Cultural Mario Monreal. Esta obra teatral basada en el clàssic d'autor desconegut del segle XVI, i dirigida a tots els públics, forma part de la programació del festival Sagunt a Escena i s'emmarca en la secció Off Romà.

L'obra qüestiona la responsabilitat de Lázaro sobre els seus actes. Se li pot jutjar i condemnar davant la picardia induïda per necessitat? Mentre tot indica la innocència de Lazarillo, es perfila una pregunta crucial: qui són els vertaders culpables, tant llavors com hui dia?

La representació compta amb l'actuació d'Ana Kurich, en el paper de Lázaro, i la de Hadi Kurich, com el Cec, el Capellà i l'Escuder, qui a més s'encarrega de dirigir i adaptar esta obra. L'espectacle dura una hora i el preu de l'entrada és de 7 euros.Teatro de la Resistencia va ser creat en 1993 per Hadi i Ana Kurich, des de la seua fundació, la companyia ha mantingut dos línies principals de creació escènica: una, basada en els textos que analitzen la realitat social, i l'altra, que tracta d'acostar el teatre clàssic al públic contemporani.

El programa de l’Off Romà és un dels elements distintius de Sagunt a Escena que, com en cada edició, acosta el teatre de carrer i teatre gestual, el circ, la música, etc., a un públic més heterogeni que té així la possibilitat de gaudir en el seu propi entorn ciutadà d'espectacles populars.​