Navega cap amunt
Inicia

 Joventut presenta la programació de novembre de Lluna Plena amb nous horaris i més activitats esportives

08/11/2017
Gabinet de Comunicació
Els tallers dins del festival Novembre Negre i la pràctica esportiva en pista i piscina copen el programa d'oci alternatiu per a adolescents

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha presentat l'oferta d'oci alternatiu per al mes de novembre. El programa Lluna Plena, que ve desenvolupant-se en els últims anys, ha ampliat de manera estable l'oferta al nucli de Sagunt.

L'objectiu del programa Lluna Plena és oferir als i les joves la possibilitat de conéixer maneres alternatives d'oci on participen disfrutant tant en la planificació com en l'execució de les activitats. Per a este mes, hi ha noves activitats i sorpreses, a més d'augmentar les activitats esportives i l'horari. En este sentit, destaca com a novetat el taller de parkour, una modalitat d'esport urbà, juntament amb altres activitats esportives tant en pista com en piscina.

Per este motiu, i en col·laboració amb la regidoria d'Esports, durant diversos caps de setmana del mes de novembre es practicarà aquagym, una modalitat de fitness aquàtic amb nombrosos exercicis centrats en la tonificació muscular; Ninja Warrior, jocs d'habilitat i competició per equips en la piscina amb l'ús d'inflables aquàtics, matalassets, etc.; Cubbà, sistema d'entrenament col·lectiu; Kangoo, activitat esportiva amb salts amb les botes Kangoo Jumps; Crossfit, entrenament en circuits, així com tornejos de futbol sala, bàdminton, escacs o bàsquet, en col·laboració amb els clubs locals. A més a més, també com a novetat, alguns dels dies amplien horari fins a les 00.00 hores, com dissabte que ve, o fins i tot fins a les 02.00 del matí; en este cas, només per a majors de 16 anys.

També destaquen les activitats de Lluna Plena a l'abric del Festival Novembre Negre que també organitza la regidoria de Joventut. És el cas del taller de curts express per a preparar el Concurs de Curts del festival, el taller de doblatge de pel·lícules de cinema negre, sessions de jocs de rol i jocs de taula de misteri o l’escape room, un joc en el qual un grup de jugadors que són tancats en una habitació hauran de solucionar enigmes i trencaclosques de tot tipus per a anar desenllaçant la història i aconseguir "escapar" abans que finalitze el temps disponible.

A més d'estes novetats, l'oferta d'oci la Lluna Plena es completa amb altres tallers com d'expressió corporal, tornejos de videojocs (FIFA, Naruto, Just Dance, Street Fighter, Tekken, etc), i tornejos de jocs tradicionals o de taula, com parxís o futbolí.

Finalment, destaca l'eixida que tindrà lloc el diumenge 19 de novembre amb el Lluna Plena Natura, amb una excursió gratuïta a la Ruta de les Cadenes a la Serra Calderona.

El programa ve impulsat pels Corresponsals en els IES, el grup de voluntaris de la regidoria, i este curs té com a objectiu primordial la seua implantació en el nucli històric, que ha traslladat la seua seu a Sagunt a les instal·lacions del Centre Cultural Mario Monreal.

Per a més informació i per a fer les inscripcions als tallers es poden trobar en www.llunaplena.saguntjove.es.