Navega cap amunt
Inicia

 Mariela Castro va ser rebuda per l'Ajuntament de Sagunt i Membres de l'Equip de Govern

05/12/2018
Gabinet de Comunicació
Membres de l'Equip de Govern van rebre ahir, 4 de desembre, Mariela Castro Espín

Membres de l'Equip de Govern del'Ajuntament de Sagunt van rebre ahir Mariela Castre Espín, diputada de l'Asamblea Nacional del Poder Popular de la República de Cuba.

Mariela Castro Espín, filla de Vilma Espín, històrica dirigent de la Federació de Dones Cubanes, i de Raúl Castro, expresident de Cuba, és llicenciada en l'especialitat de Pedagogia-Psicologia, a més de Sexóloga i directora del Centre Nacional d'Educació Sexual de Cuba (CENESEX) i de la revista Sexologia i Societat.

Ha tingut un gran lideratge al capdavant de la política desenvolupada per CENESEX. El treball de la institució que dirigix ha estat encaminat de forma molt activa al foment i difusió de diferents projectes per a la protecció i el respecte a minories sexuals en el país, la promoció de l'efectiva prevenció de la sida, els drets de la dona i de les minories sexuals, entre altres importants tasques associades a la sexologia i l'educació sexual a Cuba. Va rebre el Premi Mundial de les Ciències Eureka l'any 2012, pel Consell Mundial d'Acadèmics i Investigadors Universitaris (COMAU), sent concedit per primera vegada a Llatinoamèrica i el Ca​rib.

Esta visita ha sigut organitzada per l'Associació Valenciana d'Amistat amb Cuba José Martí.  ​
​​​