Navega cap amunt
Inicia

 ‘Silencis’ en la pujada al Castell de Sagunt

13/08/2019
Gabinet de comunicació
L’Off Romà porta demà una representació de dansa i circ
Claire Ducreux, creadora i intèrpret de Silencis, presenta el seu espectacle de carrer el 14 d'agost en la pujada al Castell de Sagunt. Esta representació, que forma part de l’Off Romà, és un espectacle de dansa amb trets circenses. És  gratuïta, per a tots els públics i començarà a les 20 h.

En este espectacle es reflexiona sobre la paraula “silenci” més enllà de la dansa, del teatre o el circ. La intèrpret desitja compartir una perspectiva poètica que a vegades ens recorda la màgia de la vida.

Claire Ducreux és una ballaria francesa que ha obtingut nombrosos premis amb les seues obres, tant individual com grupalment. Va obtindre la diplomatura del Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de Lió en la secció dansa contemporània en 1992. Des de llavors ha actuat al voltant de tot el món, en sales i al carrer, sola i en grup.

El programa de  l’Off Romà és un dels elements distintius de Sagunt a Escena que, com en cada edició, acosta el teatre de carrer i teatre gestual, el circ, la música, etc., a un públic més heterogeni que té així la possibilitat de gaudir en el seu propi entorn ciutadà d'espectacles populars.