Navega cap amunt
Inicia

 La SAG planta arbres en la plaça Echegaray amb la implicació de l'alumnat del CEIP Baladre

23/02/2021
Gabinet de Comunicació
El delegat de la SAG afirma que la participació dels més menuts garantix la consolidació d'estes millores per al futur
​La Societat Anònima de Gestió (SAG) ha plantat 11 arbres en la plaça Echegaray de Baladre, per a la qual cosa ha comptat amb la inestimable ajuda de l'alumnat del col·legi Baladre. Alumnes de tots els cursos han participat en la plantació i primer reg, a més d'apadrinar a cadascun dels nous arbres col·locant cartells identificatius.

El delegat de la SAG, Roberto Rovira, ha manifestat que des de la SAG «volem col·laborar en la millora de les zones verdes del barri, implicant els més menuts com a garantia de consolidació d'estes millores per al futur».

En esta primera intervenció s'han plantat cinc Celtis australis (lledoners), cinc Jacaranda mimosifolia (jacaranda) i un Sophora japonica, este últim dins del col·legi. Posteriorment, la SAG instal·larà el reg per degoteig i es produirà una segona intervenció amb la plantació d'espècies arbustives en la qual també participarà l'alumnat. El regidor ha afegit que durant enguany continuaran actuant en més espais verds de Baladre i altres zones per a millorar-les: «Este tipus d'actuacions són habituals per a la SAG i es realitzen també amb associacions de veïns i amb Acció Ecologista Agró en diferents zones de la ciutat i espais naturals. Això ajuda al coneixement i sensibilització de la ciutadania sobre la importància de l’atenció i millora dels nostres espais verds».

Des de la direcció del col·legi, han destacat el gran acolliment d'esta iniciativa entre l'alumnat, ja que molts alumnes viuen en el barri i s’han mostrat molt satisfets i motivats amb esta intervenció.