Navega cap amunt
Inicia

 Setmana Cultural en el conservatori Joaquín Rodrigo de Sagunt

27/01/2020
Gabinet de Comunicació
El programa inclou per a la setmana vinent, del 3 al 9 de febrer, classes magistrals, tallers de manteniment i reparació d'instruments musicals i xarrada sobre violència de gènere i Internet i xarxes socials, entre moltes altres activitats


El Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt celebrarà la setmana vinent, del 3 al 9 de febrer, la seua Setmana Cultural amb diferents classes magistrals, tallers de manteniment i reparació d'instruments musicals i xarrades sobre violència de gènere i Internet, a més d'altres més.

Al llarg de la seua Setmana Cultural, el conservatori de música saguntí desenvoluparà una completa programació. El dilluns 3, de 16.30 a 20.00 hores, a l'aula 6, es desenvoluparà una classe magistral de piano impartida pel professor Rubén Talón Domínguez i el taller de reparació i neteja, a càrrec del lutier Vicent Lluch Vilar, a la sala 17.

El dimarts 4, el Centre acollirà unes xarrades informatives sobre la violència de gènere i Internet i xarxes socials. Les dissertacions, de dos sessions d'una hora, estaran impartides pel sotsinspector Manuel Benito en l'horari de 16.00 a 17.00 hores i de 17.00 a 18.00 hores a l'aula d'ensenyament 6. Este mateix dia, també se celebrarà la classe magistral sobre la Musicografía Braille i el concert de l'Orquestra de Pols i Pua de l'ONCE, que estarà oberta a tot el públic, en l'horari de 18.00 a 20.00 hores a l'aula número 6.

Per al dimecres 5, la classe magistral sobre les TIC, destinat només per al professorat, estarà a càrrec del professor Jaime Darión Muñoz Ruiz i es durà a terme a l'aula 6, d'11.00 a 13.00 hores.
Pel que respecta al dijous 6, la projecció documental de la Suite Els Planetes de Gustav Holst serà l'activitat que es desenvoluparà de 16 a 17 hores a l'aula 6. Seguidament, el departament de vent-fusta serà l'encarregat de realitzar el taller de manteniment i reparació d'uns instruments de vent-fusta impartit pel lutier Juan Carlos González Aranda. En l'horari de 17.00 a 20.30 hores a l'aula 15. Per part seua, flauta a les 17.00 hores, el saxofon a 18.00 hores i el clarinet a les 19.30 hores.

Finalment, el divendres 7, el departament de vent-fusta farà dues classes magistrals a l'aula 6 i 9 del centre musical, de 16.00 a 20.00 hores; la primera d'elles tractarà sobre la flauta i estarà a càrrec del professor Ricardo Pérez Castella; i la segona, sobre el clarinet, en el qual el professor, David Martínez Doménech, dirigirà la sessió. També, el departament de vent-metall-percussió realitzarà una classe magistral sobre percussió que conduirà el professor David Guillamón Esteve, en un horari de 16.30 a 20.00 a l'aula 3.

Per a la seua clausura, el cap de setmana, del 8 al 9 de febrer, la programació de la Setmana Cultural del Conservatori inclou el Viatge Músic-Cultural a la ciutat de Madrid.