Navega cap amunt
Inicia

 La Universitat Popular de Sagunt celebra la tradicional Fira de l'Art de manera virtual

21/05/2020
Gabinet de Comunicació
Es publicaran vídeos i fotografies a les xarxes socials i en la web del servici municipal on es mostrarà tot el treball dels cursos i de les associacions participants
Enguany la Fira de l'Art se celebrarà de manera virtual
Maria Josep Soriano, regidora de la Universitat Popular
La tradicional Fira de l'Art de la Universitat Popular, prevista per al 22 i 23 de maig, tindrà enguany una nova edició, però de manera virtual. Així ho ha anunciat la regidora delegada de la Universitat Popular, Maria Josep Soriano, qui ha manifestat que esta és la millor manera de celebrar la fira a causa de la situació actual.

Davall el títol #TotAniràBé, la Universitat Popular presentarà a través de la web del servici i de les xarxes socials un programa amb una sèrie de vídeos i fotos dels cursos i tallers del curs 2019-2020 i de les associacions participants que formaran la XXIII edició d'esta fira.

La regidora ha explicat que esta fira virtual ha sorgit de la idea del professorat i de la gent implicada en la UP i que constarà d'un reportatge audiovisual titulat Un passeig per la Fira de l’Art on es veurà tot el programa d'activitats que inclou els estands que haurien de participar en la fira, la nit de ball, el sopar de germanor, així com el comiat del Cercle de Silenci o la lectura del manifest de Morvedre Acull, entre d’altres, i un altre que farà un Viatge pel curs 2019-2020 en el qual es recordarà cadascun dels cursos i tallers de l'any amb anècdotes, activitats, obres, imatges significatives, etc.

A més s'inclourà un apartat expositiu amb vídeos i fotografies específiques dels tallers on es podrà veure tot el treball desenvolupat durant el curs d'una manera més detallada. Finalment, la delegada ha desitjat que tot el món visite la web i les xarxes on es pujarà tot este contingut.