Navega cap amunt
Inicia

 El jurat del XXX concurs de fotografia ‘Ciutat de Sagunt’ dóna a conéixer els guanyadors

08/10/2019
Gabinet de Comunicació
El primer premi ha sigut concedit a la col·lecció “Carrers de Sagunt” del fotògraf local Julián Negredo Sánchez

La 30ª edició del Concurs de Fotografia Turística “Ciutat de Sagunt”, organitzat per la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, ja té guanyadors. El jurat, presidit per la regidora delegada de Turisme, Natalia Antonino, va decidir els guanyadors el passat divendres, 20 de setembre, després d'una anàlisi detinguda de les obres presentades.

Finalment, el premi a la millor col·lecció dotat en 800 euros, davall el títol “Carrers de Sagunt” ha sigut per a Julián Negredo Sánchez del Port de Sagunt; el segon premi, de 475 euros, per a la segona millor col·lecció ha recaigut en Paco Quiles Tudón també del Port de Sagunt; mentre que Alberto Navarro Cantavella, de Borriana, ha obtingut el tercer premi dotat amb 250 euros. A més, el jurat del concurs ha concedit tres accèssits, de 75 euros cadascun, a les tres millors fotografies individuals, els autors de les quals són José Asensio Villaescusa, José María Martín Hernández i Juan Vicente Granados López.

El jurat va estar compost per la regidora delegada de Turisme, Natalia Antonino, per Pepa Ferri Gómez (Cellers Ferri), Elena Roca Seguí (Jelen Foto Estudi), Roberto Martínez Folch (Roberto Martínez Fotografía) i per Andrea Díaz Cifre (presidenta del Grup Fotogràfic d’Almenara).

“Vull donar l'enhorabona tant als guanyadors com als participants ja que cada edició la qualitat de les fotografies va en augment i ens posen més difícil realitzar els veredictes. Gràcies a les col·leccions presentades intentarem promocionar els atractius turístics de la nostra ciutat”, ha assenyalat Antonino.

L'Ajuntament de Sagunt realitza des de fa tres dècades una convocatòria pública anual d'este certamen que ja compta amb una arrelada tradició al municipi i que, cada vegada, és més conegut fora de la localitat. Entre els seus objectius, a més de plasmar els atractius turístics de la ciutat, tals com els monuments, les festes, els racons més tradicionals i l'arqueologia industrial, l'Ajuntament de Sagunt busca disposar de material gràfic per a la seua posterior utilització en campanyes de promoció turística en fires, edició de material turístic i el seu ús per poder il·lustrar els articles i reportatges publicats en revistes i premsa especialitzada

Com és habitual, una selecció dels treballs admesos a concurs, a més dels premiats, constituiran dos exposicions que tindran lloc a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt (C/ Progrés, 9) del 16 d'octubre al 3 de novembre; i a la Casa de Cultura Capellà Pallarés (C/ Cavallers, 12) del 7 al 22 de novembre.