Navega cap amunt
Inicia

 El Casal Jove manté obertes les sales d'estudi

20/01/2021
Gabinet de Comunicació
Les sales es mantindran obertes de dilluns a dissabte, en horari de 9 a 21 hores, i s'extremaran les mesures de seguretat i higiene i limitació d'aforament a 12 persones

La regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt informa que es mantenen obertes les sales d'estudi del Casal Jove. L'Ajuntament de Sagunt ha adoptat noves mesures urgents davant l'augment de casos de coronavirus en el municipi, però ha decidit mantindre obertes les sales d'estudi per a evitar un impacte negatiu en el rendiment d'estudiants que no disposen de condicions òptimes en els seus domicilis per a l'estudi.

No obstant això, s'han extremat les mesures de seguretat i higiene i també s'han modificat els horaris. Des de hui, dimecres 20 de gener, i fins al pròxim 2 de febrer, les sales d'estudi del Casal Jove obriran de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores. Ho faran amb places limitades a 12 persones per torn, i hi haurà dos torns, un de matins i un altre de vesprades. A més, estes persones es distribuiran en tres sales diferents, quatre persones per cadascuna de les sales, de manera que es reduirà al màxim els contactes i es mantindrà la distància de seguretat.

Per a obtindre més informació sobre les noves mesures i horaris a les sales d'estudi es pot consultar la web https://www.saguntjove.es/​ o bé trucar al telèfon 96 268 34 39.