Navega cap amunt
Inicia

 Dansa clàssica de la companyia del Port de Sagunt Aescenadansa en el Mario Monreal

27/02/2020
Gabinet de Comunicació
L'espectacle Béjart/ Queen & Co revisa l'obra de coreògrafs reconeguts per a presentar-la al públic este dissabte, 29 de febrer, a les 19.30 h
La delegació de Cultura ha programat per a este dissabte 29 de febrer, l'espectacle Béjart/Queen & Co., de la companyia del Port de Sagunt Aescenadansa. Esta representació es planteja com una revisió de l'obra de reconeguts coreògrafs com Ohad Naharin, Maurice Béjart, Thierry Malandain, Adam Hougland i Mircea Ghinea. Començarà a les 19.30 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal.
Segons explica la companyia, tornen a posar lleugeres variacions en coreografies ja muntades d’Ohad Naharin i Maurice Béjart. Mentre que, en el cas de Malandain, Aescenadansa explica que sí que es produïx una estrena, que és Une dernière chanson. Un nou ballet, del qual el mateix Malandain assenyala: «Es tracta d'un ballet de mousse lleugera que pretén ser com un moment d'humanitat per a oblidar, per uns instants, l'existència, dura, inquieta i afligida, ja que entristix al cor i a la raó. Un ballet que incita a les més tendres emocions. I encara que puga deixar pas a la melancolia, o ho recórreguen els sotracs precursors de la mort, ric en poesia, tindrà l'encant de tot el que acaba bé. Igual que s'assaborix un últim got, un últim raig de sol, una última cançó».

El preu de l'entrada és de 7 euros. La venda anticipada podrà fer-se en internet, a través del lloc web www.servientradas.com o telefonant al 902 010 284. També podrà comprar-se en la taquilla una hora abans els dies de funció.