Navega cap amunt
Inicia

 L’Epicentre posa la primera pedra de l’ampliació del centre comercial

19/06/2019
Gabinet de Comunicació
A l'acte han assistit l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, al costat de membres de la Corporació Municipal; el membre del Consell d'Administració, Manuel Chang; la gerent del centre comercial, Elena Ribelles, i un responsable de l'empresa constructora

El centre comercial L‘Epicentre ampliarà l’oferta comercial amb la construcció d’un edifici nou en el solar annex en la zona oest a l’actual centre de 12.000 metres quadrats. L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, junt a membres de la Corporació Municipal; del membre del Consell d'Administració, Manuel Chang; de la gerent del centre comercial, Elena Ribelles, i del responsable de la constructora encarregada de l’obra han posat la primera pedra del nou edifici que construirà l’empresa valenciana Construcciones Eliseo Pla, S.L. (CEPSL).


Chang ha donat les gràcies a les dos corporacions anteriors per la facilitat dels tràmits per fer realitat el centre, així com a l’actual, i s’ha felicitat per la col·locació de la primera pedra del que serà el nou edifici i que ampliarà l’oferta del centre. Per altra banda, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha qualificat de “positiva la construcció d’este nou edifici perquè celebrem que continuen havent empresaris i inversors que aposten per la nostra ciutat”. Esta ampliació implica, segons Moreno, que l’economia va bé i que per tant es continuarà creant llocs de treball. “És d’agrair que existisquen empresaris que continuen pensant que Sagunt mereix la pena per tal d’invertir ací”, ha afegit.


Segons informacions de l’empresa, el nou edifici ampliarà la gran oferta de compres, oci i restauració que actualment ja té el centre comercial amb grans marques de roba, restauració i el plat fort, un cinema amb set sales amb l’última tecnologia en pantalles i sonorització.