Navega cap amunt
Inicia

 Comencen les obres per a l'apertura del carrer Felipe II

07/02/2013
Gabinet de Comunicació
Els treballs de demolició de la casa que impedia la connexió de l'avinguda Camp de Morvedre amb el carrer Virgen del Losar serviran per a millorar els enllaços vials en la zona de la plaça Mare Nostrum
Les obres per a enllaçar l'avinguda Camp de Morvedre amb el carrer Virgen del Losar, a través del carrer Felipe II, ja han començat amb la signatura de l'acta de comprovació de replanteig dels treballs.

Fa uns mesos l'alcalde de Sagunt, Alfredo Castelló, i els propietaris de l'habitatge que impedeix aquesta connexió van signar les escriptures per les quals es permuta la propietat. Així doncs, l'ajuntament és el nou propietari de la casa (valorada en 206.311 €) a canvi d'una parcel·la de 102 m2 en la Unitat d'Actuació 17 (valorada en 164.632 €) i de 41.679 € en metàl·lic.

Posteriorment, la delegació de Patrimoni i Contractació va iniciar els tràmits per a adjudicar l'obra de demolició de l'habitatge i condicionament d'eixe nou tram de carrer, amb la finalitat de poder obrir-ho al tràfic, a l'empresa GEOCIVIL S.A. El pressupost de licitació de l'obra ascendia a 63.000 euros i finalment l'import d'adjudicació ha sigut de 47.901 euros (IVA inclòs). A més, l'empresa ha presentat com a millora addicional dues unitats de gual per als vianants.

La delegada de Patrimoni i Contractació, Laura Casans, ha destacat la importància d'aquesta permuta: “Amb aquesta inversió en la zona es pretén donar solució a un problema urbanístic que existeix des de fa anys en la ciutat. Açò servirà per a millorar les connexions en la zona de la plaça Mare Nostrum. És una actuació molt important amb la qual s'aconseguirà un nou enllaç amb l'avinguda Camp de Morvedre, per la qual cosa amb això estem també facilitant a tots els vianants i conductors els desplaçaments ”.

Aquest procés culmina d'una forma satisfactòria donant compliment a una necessitat urbanística del municipi.