Navega cap amunt
Inicia

 Quico Fernández: “La població de Sagunt augmenta gràcies a les bones perspectives econòmiques

03/01/2018
Gabinet de Comunicació
Segons l'alcalde, Sagunt marca una tendència molt positiva en el conjunt del territori valencià front al descens generalitzat d'altres grans ciutats
 

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha valorat el creixement demogràfic en 2016 de Sagunt i el Camp de Morvedre front al descens generalitzat de les grans ciutats valencianes. Fernández ha relacionat este augment amb les bones perspectives econòmiques de la ciutat i ha declarat que estes dades “assenyalen la tendència positiva en termes d'ocupació i de recuperació de Sagunt i del Camp de Morvedre”. En este sentit, segons ha manifestat l'alcalde, “Sagunt marca una tendència molt positiva en el conjunt del territori valencià”.

 

L'alcalde ha recordat que la reactivació “de la qual ja tenim moltes dades en termes d'augment del nombre d'afiliats a la Seguretat Social o disminució de la desocupació, respon a la perspectiva d'una ciutat que està sent de les més dinàmiques, que més està creixent i que majors oportunitats està oferint a la ciutadania i això té un reflex en l'augment de la població”.

 

Fernández ha manifestat que espera que amb l'estabilitat política actual “d'un equip de govern que ha aprovat per segon any consecutiu els pressupostos municipals i les empreses que en estos moments ja estan realitzant treballs per a instal·lar-se a Sagunt, esta tendència es consolide i augmente en el futur quan tinguem ja les dades definitives de 2017”. Segons l'alcalde, el principal objectiu que perseguix l'Equip de Govern, “no és el fet de créixer sinó el d'oferir oportunitats a la ciutadania no solament de Sagunt, sinó d'altres territoris i que puguen trobar la possibilitat de tindre un treball i de fer-se una vida a Sagunt”.

 

L'alcalde de Sagunt ha destacat l'augment en 839 habitants, la qual cosa suposa un 1’3% respecte a l'any anterior i situa Sagunt com la ciutat valenciana de més de 35.000 habitants que més creix percentualment i que arriba els 65.278 habitants.