Navega cap amunt
Inicia

 L'Ajuntament de Sagunt canviarà el sistema d'il·luminació en diversos punts de Sants de la Pedra

19/06/2017
Gabinet de Comunicació
El canvi dels punts de llum solucionarà el problema de les zones d'ombra que provoquen els arbres i la corrosió a causa dels orins dels gossos

 

La delegació de Manteniment de l'Ajuntament de Sagunt canviarà el sistema d'il·luminació en diversos punts de Sants de la Pedra, concretament en el tram entre la rodona de l'Asil i l’assut.

 

L'actuació prevista té la finalitat de solucionar el problema que existeix en les zones d'ombra en l'enllumenat provocades pels arbres existents. Està prevista la retirada de 8 punts de 12 metres d'altura (l'altura del cos principal de les branques) i la instal·lació de 13 punts de llum led de 7 metres d'altura, alineats amb els arbres i entre escocells amb la finalitat de reduir al màxim les ombres.

 

El regidor de Manteniment, Pepe Gil, assegura que este canvi consisteix “en una millora per les ombres que provoquen els arbres, a més de suposar una millora de la il·luminació pel nou sistema. Demanem disculpes als veïns per les molèsties que puguen ocasionar estes obres, així com les de canalització de l'aigua”.

 

 

D'altra banda, d'esta manera se solucionarà el problema de corrosió en la base de les columnes a causa dels orins dels gossos, ja que les noves columnes són de PRFV (polièster reforçat fibra de vidre).

 

Gil incideix que “un dels principals motius del canvi de l'enllumenat es deu a la corrosió i l'òxid que ocasiona els orins dels gossos. Des de la delegació, fem una crida al civisme dels amos d’estos animals perquè usen els pipícan, ja que este òxid pot provocar amb el pas del temps el despreniment de les columnes”.

 

Les obres estan previstes del 26 al 30 de juny, sempre que el tram de canalització estiga acabat.