Navega cap amunt
Inicia

 El vídeo #SenseTuDesapareixem finalitza la campanya de sensibilització de suport al comerç i l'hostaleria local de Sagunt

09/07/2020
Gabinet de Comunicació
La campanya de la Regidoria de Comerç i Mercats secundada pel Consell Assessor de Comerç ha consistit en una sèrie de vídeos promocionals per a reactivar les compres en el comerç de proximitat i dinamitzar l'hostaleria local
La regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra
La campanya de sensibilització i dinamització del comerç i l'hostaleria local, que ha dut a terme la Regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt durant els últims mesos, finalitza amb un últim vídeo titulat #SenseTuDesapareixem. Este vídeo mostra una recopilació de declaracions de comerciants i hostalers amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania i que aquesta ajudi a impulsar els negocis locals.

Durant els dos mesos que ha durat esta campanya, que ha comptat amb el suport del Consell Assessor de Comerç, s'han publicat en xarxes socials una sèrie de vídeos amb la finalitat d'animar la ciutadania a comprar en el comerç de proximitat i dinamitzar l'hostaleria. 

Segons la regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra, esta campanya ha servit per a conscienciar la ciutadania, sobretot durant l'Estat d'Alarma i ara amb la Nova Normalitat, de la importància de donar suport al comerç local i l'hostaleria. «Des del primer moment, l'Equip de Govern ha tingut clar un model de ciutat viu, net, sostenible i pròxim, ingredients que ens ha donat el comerç», ha declarat la regidora, qui a més ha afegit que esta campanya que finalitza hui «ha sigut una cosa mai vista a la nostra ciutat, ja que mai abans s'havia fet una cosa així conjuntament entre el comerç i l'hostaleria, i ha tingut molt bon acolliment perquè era molt necessària per a nosaltres com a ciutat». La regidora ha apuntat que esta campanya s'ha treballat amb el Consell Assessor de Comerç i que des de l'Ajuntament de Sagunt «estem molt contents amb el resultat obtingut amb els vídeos ja que, a part de la seua alta qualitat, han portat amb si uns missatges clars i directes que han arribat a la ciutadania tant com ens ha arribat a nosaltres».

L'11 de maig, en plena desescalada, es va publicar un primer vídeo en què apareixien imatges de la ciutat buida. Este vídeo pretenia fer reflexionar i despertar un sentiment de responsabilitat i de solidaritat a la ciutadania amb el comerç local. Del que tractava la següent part de la campanya era d'humanitzar el sector del comerç i l'hostaleria ja que, segons la regidora, quan es parla d'este sector es fa com si fora un ens i en realitat són persones, veïns i veïnes, familiars, i calia posar-los cara i fer-los protagonistes d'esta campanya. «En esta part vam veure la unió i l'esforç del comerç i la clientela, també l'optimisme en uns vídeos en els quals han participat persones que treballen en el comerç i l'hostaleria locals que han enviat missatges molt potents i que ressonaran sempre als nostres caps», ha declarat la regidora.

Amb este últim, «volem tancar la campanya rescatant totes eixes grans frases i missatges que han anat expressant els protagonistes de la campanya, però sobretot volem posar l'accent en el missatge lema de la campanya que és #SenseTuDesapareixem, un missatge que cal interioritzar molt bé, ja que cadascun en el seu hàbit de consum és capaç de canviar el món, aleshores comencem a canviar el nostre entorn més pròxim», ha conclòs la regidora.