Navega cap amunt
Inicia

 Les Campanades de Sagunt congreguen més de 2.500 persones

02/01/2018
Gabinet de Comunicació
L'orquestra La Tribu va amenitzar la nit de Cap d'any en la plaça Major de Sagunt, per a la qual l'Ajuntament va facilitar un servici d'autobusos entre Sagunt i el Port de Sagunt
Fotografíes de Roberto Martínez

L'Ajuntament de Sagunt ha celebrat per segon any consecutiu la nit de Cap d'any a petició popular. La regidoria de Festes i Cultura Popular va ser l’encarregada d'organitzar l’esdeveniment i l'orquestra i la Federació de Penyes de Sagunt s’encarregà del castell i del servici de barra.
 
Segons la regidora Remei Torrent, l'Ajuntament “ha volgut col·laborar, ajudar i semiorganizar, gràcies a la Federació de Penyes de Sagunt, esta iniciativa veïnal i d'associacions per la demanda d'una celebració d'un Cap d'any en la plaça Major sota les campanes de Santa Maria. Enguany hem apostat per una orquestra de renom com és La Tribu perquè fóra una festa que cridara a tota la comarca que és el que ha ocorregut enguany. Esta és una forma de fer festa dins del poble i recuperar la plaça Major que és de tots”.
 
 

 
Torrent assegura que va ser un èxit i que la participació va ser “molt positiva, per part de Policia Local es valora que van ser més de 2.500 persones”. L'Ajuntament va posar a la disposició de la ciutadania un servici d'autobusos i Torrent destaca el gran acolliment per part de la gent que volia desplaçar-se a Sagunt per a la festa.
 
La regidora agraix “la col·laboració de totes les associacions, de Policia Local, de Policia Nacional, de la SAG que va fer un grup de neteja amb treballadors voluntaris i van deixar la plaça neta, a més per sort no es va fer ús de la infermeria, no va haver-hi cap atenció, Policia Local no va haver d'intervindre, va passar tot com toca, una festa neta i cívica. El Cap d'any a Sagunt s'ha instaurat, continuarem treballant en la mateixa línia incloent les coses a millorar perquè la gent jove i la gent major puguen participar en una festa de Cap d'any com Sagunt es mereix”.