Navega cap amunt
Inicia

 Promoció Econòmica posarà en marxa un canal de Youtube amb informació sobre emprenedoria, món laboral i formació

09/04/2020
Gabinet de Comunicació
El canal ‘Iniciatives i Oportunitats Sagunt’ compartirà continguts com a tutorials per a preparar entrevistes, consells per a crear negocis i informació actualitzada sobre formació online i presencial de l'Ajuntament i d'altres entitats


​El departament de Promoció Econòmica i Industrial de l'Ajuntament de Sagunt té previst llançar el seu canal de Youtube “Iniciatives i Oportunitats Sagunt” per a donar informació sobre temes relacionats amb la formació, l'emprenedoria i, de manera general, sobre el món laboral.

Davant el nou escenari generat pel COVID19 en el qual moltes persones estan confinades en els seus domicilis, el personal tècnic de Promoció Econòmica i Industrial ha vist l'oportunitat d'utilitzar noves eines de difusió d'informació i comunicació. Per això, amb l'ànim de potenciar la comunicació del departament i implementar els serveis durant estes setmanes, s'ha pensat a utilitzar noves eines com a acció formativa i informativa per a continuar aprenent des de casa en matèria d'ocupació, formació i emprenedoria.

Este canal permetrà oferir una experiència més real al públic, ja que els missatges que es transmeten en vídeos són més directes i més clars. Pel seu caràcter visual, el seu alt potencial de viralització i, sobretot, gran visibilitat en els motors de cerca, les plataformes socials de vídeo són un dels canals de promoció més eficaços. Per això, amb l'obertura del canal en Youtube el departament busca generar continguts de qualitat i utilitat que ajuden a la ciutadania en temes de formació i ocupació.

Promoció Econòmica compartirà continguts periòdicament, mitjançant la difusió de vídeos gravats per persones i entitats de rellevància en el nostre àmbit territorial. A més, i amb el propòsit de fomentar la participació, s'obri la possibilitat de compartir continguts per totes aquelles persones i/o entitats que estigueren interessades a aportar el seu coneixement i el seu saber fer amb els seus vídeos relacionats amb la temàtica del departament. Per a això, el mateix departament establirà futures vies de comunicació i participació.

Per a conéixer més de prop el canal “Iniciatives i Oportunitats Sagunt” i el seu contingut, cal no oblidar subscriure's a este. Així, serà possible accedir a entrevistes amb emprenedors i professionals de diversos àmbits, consells per a crear i promoure un negoci, la informació més actualitzada en formació en línia i presencial oferida per l'Ajuntament i altres entitats del territori, així com tutorials que puguen ajudar a preparar les candidatures en vacants laborals.