Navega cap amunt
Inicia

 La Casa Penya organitza activitats per a gaudir de la marjal

11/07/2018
Gabinet de Comunicació
Les activitats estan programades tots els dijous a la vesprada fins al 19 de juliol
 


Acció Ecologista-Agró convida a gaudir en família de les seues activitats lúdico-educatives i aprendre una mica més dels nostres ecosistemes a la Casa Penya. Les activitats es realitzen tots els dijous fins al 19 de juliol. Esta és la gran novetat del calendari d'activitats que Acció Ecologista-Agró ha programat per a este estiu en el centre d'educació i voluntariat ambiental de la marjal d'Almardà-Almenara amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt. 

Per a este dijous 12 de juliol a les 19 h està preparat un taller d'art, fang i marjal. El taller consta de dos activitats. La primera a realitzar serà un taller de manualitats amb elements naturals amb La Niñadecristal. La segona part consistix a descobrir el Rakú, una tècnica oriental de ceràmica, amb Lorena López. 

El dijous 19 de juliol a les 18 h es realitzarà l'última activitat de les programades, que es tracta d'una ruta per la marjal amb bici. 

D'altra banda cal recordar que la Casa Penya també obri les seues portes tots els diumenges de juliol i agost d'11 a 13 h, perquè veïns, turistes i curiosos puguen visitar la marjal.