Navega cap amunt
Inicia

 L'Àrea d'Igualtat col·labora en el concurs de cartells organitzat pel Col·lectiu Dones de Sagunt 8 de Març

13/01/2021
Gabinet de Comunicació
Les persones interessades a participar podran enviar un màxim de 3 propostes fins al 15 de febrer, davall el lema ‘Científiques: trencant el sostre de vidre’


Fotografia d'arxiu d'exposició de cartells presentats al concurs organitzat pel Col·lectiu Dones de Sagunt 8 de Març​​
L'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt col·labora un any més en el concurs de cartells organitzat pel Col·lectiu Dones de Sagunt 8 de Març. Es tracta de la 19a edició i el tema inspirador d'enguany és ‘Científiques: trencant el sostre de vidre’.

Tots els cartells que es presenten hauran de ser originals i haurà d'aparéixer com a imprescindible el lema ‘8 de març’, així com aparéixer el color lila, entre d’altres. Les mesures del cartell seran de A-3 sobre cartó ploma i s'enviarà una còpia per correu electrònic a donesagunt8mar@hotmail.com. 

Cada persona podrà presentar un màxim de 3 obres degudament identificades en la part posterior amb el nom, correu electrònic i telèfon, així com aportar una fotocòpia del DNI. Podrà concórrer tota persona natural o jurídica que ho desitge, sense distinció de nacionalitat, ni més limitacions que les consignades en les bases del concurs.

L'alcalde i regidor d'Igualtat, Darío Moreno, ha assegurat que, malgrat la pandèmia, «és importantíssim que continuem lluitant contra determinats problemes estructurals que té la nostra societat i un és la desigualtat entre homes i dones, que queda molt per fer». Moreno ha assenyalat que este concurs de cartells «es convoca amb la intenció de reflexionar sobre este aspecte de la igualtat, ja que habitualment hi ha menys dones en els àmbits científics i tècnics i les dones que decidixen participar-hi, malgrat el condicionant negatiu perquè participen en estos sectors, no reben el tracte o l'atenció que reben els seus companys masculins».

El termini d'admissió de cartells serà el dilluns 15 de febrer, a les 20 hores, en la llibreria Tres en Ratlla, situada en la plaça Cronista Chabret. Tots els cartells presentats seran exposats del 5 al 28 de març a la Casa de Cultura Capellà Pallarés.
El Col·lectiu Dones de Sagunt 8 de Març designarà el jurat qualificador dels cartells, el qual triarà el cartell guanyador dotat amb un premi de 500 €, subjectes a retenció, així com la possibilitat de donar un accèssit. El lliurament del premi serà el divendres 5 de març, a les 19 hores, a la Casa de Cultura Capellà Pallarés. El cartell guanyador podrà ser utilitzat com a cartell anunciador dels actes al voltant del 8 de Març, amb la col·laboració de l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt.