Navega cap amunt
Inicia

 El Departament de Joventut i Infància busca jóvens dissenyadors gràfics locals

13/01/2021
Gabinet de Comunicació
L'objectiu és crear un cens per a la contractació d’estos jóvens a l'hora de dissenyar imatges gràfiques i cartelleries o per a ser professors de tallers i cursos
El Departament de Joventut i Infància ha llançat una convocatòria per a crear un cens de jóvens dissenyadors gràfics locals per a fer costat a este sector en estos temps de crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19. L'objectiu d'esta crida és comptar amb estos artistes locals, de menys de 30 anys, a l'hora dels dissenys de les imatges gràfiques i cartelleries dels esdeveniments que organitza, al llarg de l'any, la regidoria, així com per a ser professors en els nombrosos tallers i cursos que oferix el Casal Jove dins de la seua oferta d'oci formatiu.

 

El regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, ha assegurat que amb estes accions «volem promocionar i donar suport els dissenyadors gràfics de la nostra ciutat, recollir el seu talent. Volem anar contractant els nostres jóvens dissenyadors perquè creen la imatge dels festivals i de la programació de la regidoria, per a promocionar el seu treball i per a donar suport econòmic a este sector».

 

Esta iniciativa forma part de l'estratègia del departament de suport als jóvens creadors de Sagunt. L'any passat es va posar en marxa un cens d'artistes locals menors de 30 anys i, en els últims mesos, la gran majoria de la programació cultural del departament s'ha basat en artistes locals, principalment pel que fa a la música.

 

Ara, este suport es farà de manera directa als creadors i creadores del món del disseny gràfic, que tenen una oportunitat de treballar amb la regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt. Per a formar part d’este cens de dissenyadors locals, només s’ha d’enviar el curriculum vitae i el portafoli digital o algun treball a joventut@aytosagunto.es.