Navega cap amunt
Inicia

 La programació Estiu 2020 del Port de Sagunt s'acomiada amb un espectacle infantil, un cabaret i un castell de focs artificials

13/08/2020
Gabinet de Comunicació
Els actes tindran lloc els pròxims dies 14 i 15 d'agost. Tots els espectacles són gratuïts

La delegació de Festes, a través de la programació Estiu 2020, ha organitzat com a tancament d'esta programació al Port de Sagunt un espectacle infantil i un espectacle de cabaret que tindran lloc demà divendres, 14 d'agost, i un castell de focs artificials, el qual serà disparat el dissabte 15 d'agost, dia de la festivitat de Nª Sª de Begonya.

A les 20 hores del divendres començarà l'espectacle musical infantil Nunca Jamás: El Rescate de Campanilla als Jardins de l'Antic Casino AHM, amb un aforament per 250 persones. D’altra banda, a les 22 hores en l'avinguda Adolfo Suárez (paral·lela a  l’Albereda del Consell) tindrà lloc l'espectacle El Gran Cabaret on els artistes mostraran les  seues dots amb una infinitat de números musicals. Les persones interessades a assistir a tots dos espectacles podran reservar la seua entrada, de manera gratuïta, amb un màxim de 2 entrades per persona, a través de www.servientradas.com​ o telefonant al 902 010 284.

Finalment, el dissabte 15 d'agost de 2020 serà disparat el tradicional castell de focs artificials en l'avinguda Hornos Altos a les 23.59 hores.

Estiu 2020 és la programació festiva que ha organitzat la delegació de Festes de l'Ajuntament de Sagunt per compensar d'alguna manera la suspensió de les festes patronals a causa de la COVID-19. L'assistència a tots els espectacles de la programació ha sigut gratuïta.