Navega cap amunt
Inicia

 Els Jardins de la Gerència se sumen al ‘Cinema a la fresca’ de la programació festiva Estiu 2020

04/08/2020
Gabinet de Comunicació
Hui, dimarts 4 a les 22.30 h, es projectarà Figuras oscuras i demà, dimecres 5 a les 22.30 h, El hombre de al lado, amb entrada gratuïta prèvia reserva


La Delegació de Festes i Cultura Popular, iniciada la programació festiva Estiu 2020 al Port de Sagunt, ha programat dos pel·lícules que tindran lloc hui i demà, als Jardins de la Gerència.


Hui, dimarts 4 d'agost, a les 22.30 hores, tindrà lloc la projecció de Figuras ocultas. Es tracta d'una pel·lícula basada en una història real i que narra la història mai contada de tres brillants dones científiques afroamericanes que van treballar en la NASA al començament dels anys seixanta (en plena carrera espacial, i així mateix a la meitat de la lluita pels drets civils dels negres nord-americans) en l'ambiciós projecte de posar en òrbita l'astronauta John Glenn.


A més, demà, dimecres 5 d'agost, a les 22.30 hores, es projectarà El hombre de al lado, un film dirigit per Mariano Cohn i Gastón Duprat, que narra un conflicte entre veïns que sembla no tindre fi. Una simple paret mitjanera pot dividir dos mons, dos maneres de vestir, de menjar, de viure. D'un costat, Leonardo (Rafael Spregelburd), fi i prestigiós dissenyador que viu en una casa realitzada per Le Corbusier. De l'altre, Víctor (Daniel Aráoz), venedor de cotxes usats, vulgar, rústic i avassallador. Víctor decidix fer una finestra per a tindre més llum, i ací comença el problema: cadascun pren consciència de l'existència de l'altre.


Totes dos activitats seguiran les mesures sanitàries i d'aforament necessari. En concret, els Jardins del Casino de la Gerència acolliran un màxim de 250 persones. Per a poder assistir a estos esdeveniments, és necessària la presentació de l'entrada, que pot adquirir-se de manera gratuïta accedint a www.servientradas.com o telefonant al 902 010 284.