Navega cap amunt
Inicia

 Servicis Socials fa una crida a la ciutadania perquè col·labore amb l'acolliment dels afectats per conflictes bèl·lics

12/06/2018
Gabinet de Comunicació
Els interessats i interessades a col·laborar oferint allotjament, hauran d'emplenar una fitxa que s'adjunta a la comunicació pública realitzada i que estarà disponible en la web de l'Ajuntament de Sagunt
La regidora de Servicis Socials, Mónica Caparrós
L'Ajuntament de Sagunt posa en marxa el programa d'acolliment i integració de refugiats, per la qual cosa és prioritari conéixer els allotjaments que les famílies del municipi puguen oferir per a donar recer als afectats per conflictes bèl·lics. Les persones que disposen d'un habitatge que no estiguen utilitzant com a domicili familiar i vulguen participar en el programa hauran d'emplenar una fitxa que s'adjunta a la comunicació pública realitzada i que estarà disponible en la web de l'Ajuntament de Sagunt i en tots els registres dels quals disposa l'Ajuntament. Una vegada emplenada es lliurarà a l'ajuntament pel mateix mitjà en què s'haja realitzat.
 
Açò es deu al fet que l'Ajuntament de Sagunt per acord plenari, va declarar el municipi com a ciutat acollidora de persones refugiades afectades per conflictes bèl·lics en els seus països d'origen. Per açò, i com a conseqüència de l'ocorregut amb les persones rescatades pel vaixell Aquarius, Mónica Caparrós, fa un comunicat per a fer factible este acolliment.
 
La regidora de Servicis Socials assenyala que la ciutadania i les entitats posen de manifest la seua solidaritat, dirigint-se a l'ajuntament per a prestar els seus servicis, per la qual cosa ha arribat el moment d'arreplegar la solidaritat de forma sistematitzada a fi que es conega realment quins recursos són els que es posen a disposició d'este programa. Els habitatges, que hauran de reunir els requisits d'habitabilitat, seran ocupats per un període inicial de 18 mesos prorrogables fins als 24. Les despeses de subministraments bàsics de llum i aigua seran assumits per l'Ajuntament, i d'entre tots els habitatges oferits es triaran aquell que més s'ajusten a la composició familiar i circumstàncies que presenten les famílies que vinguen a Sagunt.
 
Mónica Caparrós, vol agrair per endavant “la col·laboració i la solidaritat de la ciutadania de Sagunt”, i apunta que està a disposició d'aquells i aquelles que vulguen “aclarir qualsevol dubte que els puga sorgir”, sempre que es trobe dins de les competències municipals.
 
 
 
 
 
 
Datos del Propietario/os: Nombre y Apellidos. Tfno. de Contacto. Correo electrónico
 
Domicilio de la Vivienda (indicar Calle, número piso y Puerta), y m2 de que dispone.
 
 
 
 
Número de dormitorios y número de camas en cada dormitorio.
 
 
 
Co
medor
 
Coc
ina equipada con:
  • Marcar con una cruz lo que proceda
Lava
dora…. Cocina de Gas (gas natural)…… Gas con bombona……., eléctrica…… Lavavajillas…. secadora…. microondas……Otros…………………………………………………….
 Número de baños
 
Dis
pone de Calefacción
Di
spone de aire acondicionado
Si ……. NO……
SI ……..No……
Disp
one de agua caliente
Si ……. NO……
SI ……..No……
Esta amueblada : Completa
Parcialm
ente
Si ……. NO……
SI ……..No……
Di
spone de ropa domesticas (sábanas, toallas, paños de cocina, etc.
Saba
nas   si…no….Toallas Si… No…. paños de cocina  si…. no
Centro de Salud más cercano: Nombre y distancia
 


 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 
 
 
 
 
 
Les dades de caràcter personal que conté l’imprés podran ser incloses en un fitxer per a ser tractades per l’Ajuntament de Sagunt, com a titular responsable del fitxer, en l’us de les funcions pròpies que té atribuïdes i en l’àmbit de les seues competències. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a l’Ajuntament (c/ Autonomia, 2. 46500 Sagunt), tot això de conformitat amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.