Navega cap amunt
Inicia

 La regidora de Cooperació Internacional assistix a l'assemblea de socis del Fons Valencià per la Solidaritat a Xàtiva

09/07/2020
Gabinet de Comunicació
Alguns dels assumptes tractats durant la jornada van ser donar compte del balanç i la memòria de la gestió de 2019 o mostrar les activitats, programes i campanyes que es duran a terme en 2020
La regidora de Cooperació Internacional, Maria Josep Soriano, va assistir ahir, 8 de juliol, a l'assemblea general ordinària del Fons Valencià per la Solidaritat del qual forma part l'Ajuntament de Sagunt i que va tindre lloc a Xàtiva (la Costera). En esta trobada es va donar compte del balanç i la memòria de la gestió de 2019, així com es van mostrar les activitats, programes i campanyes que es duran a terme durant 2020.

Per a la regidora, «va ser una jornada molt interessant perquè vam conèixer de primera mà els projectes en què participa el Fons i, a més, vàrem compartir idees amb altres regidors i alcaldes dels 112 ajuntaments que formen part d'aquesta associació». Així mateix, l'edil ha manifestat que d'esta assemblea «esperem poder comptar amb les campanyes que educativament ens proposa el Fons dintre de la nostra proposta de Sagunt Ciutat Educadora».

En l'ordre del dia de la trobada també figurava la ratificació de les altes de nous socis i de les baixes d'uns altres; l'aprovació del canvi de representants de la Junta Executiva del Fons, així com donar a conèixer el pressupost de l'entitat per a l'exercici 2020. A més, per a la correcta organització i desenvolupament de l'assemblea, es van prendre les mesures de seguretat necessàries davant de la COVID-19 per part dels membres.Què és el Fons Valencià per a la Solidaritat?

El Fons Valencià per a la Solidaritat és una associació sense ànim de lucre de la qual formen part 112 ajuntaments i mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana de totes les formacions polítiques per a la cooperació al desenvolupament.
Es va constituir per a contribuir al desenvolupament dels països empobrits així com per a sensibilitzar la societat valenciana, des de l'àmbit local, de les problemàtiques que patixen els països del sud. L'entitat realitza i finança projectes de cooperació i sensibilització amb les aportacions econòmiques que cada any fan els ajuntaments socis, aportacions que constituixen un fons econòmic que servix per a executar els projectes aprovats.