Navega cap amunt
Inicia

 Promoció Econòmica concedix ajudes a set nous projectes amb més de 24 400 euros en total

23/12/2020
Gabinet de Comunicació
Esta concessió forma part de la convocatòria d'ajudes que es realitza anualment per al foment de l'activitat emprenedora
La regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera

El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sagunt ha concedit ajudes a set nous projectes empresarials per a sufragar els costos de la posada en marxa dels seus negocis. Així ho ha aprovat este matí la Junta de Govern Local.

 

Amb esta convocatòria per al foment de l'activitat emprenedora, ha destinat 24 413,56 euros a sufragar despeses inicials com ara les despeses de constitució de l'empresa, assegurances d'accident o responsabilitat, publicitat, inversió en cursos i quotes de la seguretat social de les persones interessades.

 

La regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, ha assegurat que més enllà de la dada quantitativa, «allò més rellevant enguany és que la gent continua impulsant iniciatives de negoci que donen vida al nostre municipi. Volem que vegen que, malgrat les dificultats del moment, no ens hem oblidat d'elles i per això hem continuat apostant per fomentar l'esperit emprenedor». Per a Carrera, un pilar fonamental del desenvolupament local és «ajudar les emprenedores i emprenedors que amb esforç i il·lusió impulsen nous negocis».

 

Entre els projectes seleccionats hi ha empreses dedicades a la salut, a l'oci o a la restauració i donen mostra de la diversitat del teixit empresarial local. «Les persones han de saber que en este moment complicat no estan soles i que el Departament de Promoció Econòmica continuarà animant al desenvolupament de projectes i a la creació d’empreses ja siga a través d'esta aportació econòmica o també amb l'assessorament tècnic que diàriament es realitza en les nostres oficines», ha destacat la regidora.

 

Segons Carrera, «el 2021 ha de ser un any per a l'optimisme, on puguem tornar a impulsar noves propostes empresarials. Treballarem perquè així siga assessorant sobre la viabilitat tècnica i econòmica de les mateixes i, quan estes siguen realitat, aportant el nostre impuls econòmic perquè cresquen amb força».​