Navega cap amunt
Inicia

 L'orquestra de cambra de la Unión Musical Porteña oferirà un concert este diumenge

07/02/2018
Gabinet de Comunicació
El concert tindrà lloc a les 19.30 h en el Teatre Begonya del Port de Sagunt
 


L'orquestra de cambra de la Unión Musical Porteña interpretarà un concert diumenge que ve 11 de febrer a les 19.30 h en el Teatre Begonya del Port de Sagunt. La jove orquestra oferirà un repertori molt variat, que inclou música clàssica, bandes sonores de pel·lícules, musicals i música de videojocs, tot açò a les ordres de la seua directora Laura Amanda Agustí.

El públic escoltarà peces de George Gershwin, Harold Harlem o Niccolò Paganini, entre d’altres. També bandes sonores emblemàtiques com Rains of Castamere / Song of Ice And fire de Joc de Trons i Vois sur ton chemin, tema principal de la pel·lícula Els Xics del Cor. A més, els assistents podran gaudir amb la música de videojocs clàssics com el Tetrix i bandes sonores tan conegudes com la de Star Wars, Harry Potter o La Bella i La Bèstia. 

El concert comptarà amb les veus de Daniela Paneva, que interpretarà Feed the birds, de la pel·lícula Mary Poppins; Carolina Marqués amb I got rhythm, del musical Un americà a París; Luna Wang amb Somewhere over the rainbow, d’El màgic d'Oz, i Nerea Vivas interpretant ¿Qué hay más allá?, de Vaina. 

L'arranjadora i directora de l'orquestra de cambra, Laura Amanda Agustí, ha adaptat per als membres de l'agrupació totes les cançons. La trobada musical ha sigut organitzada en col·laboració amb la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.