Navega cap amunt
Inicia

 Este dissabte la Banda Simfònica Lira Saguntina deixarà empremta amb el concert ‘Música pel record’

26/06/2019
Gabinet de Comunicació
El concert tindrà lloc als Jardins del Centre Cívic del Port de Sagunt a les 23 hores dins del programa Música al Port

La programació del Festival Música al Port 2019 continua este cap de setmana amb el concert Música pel record de la Banda Simfònica Lira Saguntina este dissabte, 29 de juny, als Jardins del Centre Cívic del Port de Sagunt a les 23 h. El concert organitzat pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la Generalitat Valenciana i l'Institut Valencià de Cultura és el tercer esdeveniment del festival. L'entrada serà gratuïta.

Música pel rècord està dirigit per Rafael Doménech i comptarà amb diversos temes com El matí i en la gruta del rei de les muntanyes, composta pel noruec Edvar Grieg, i la suite del qual està inspirada en el personatge imaginari Peer Gynt; Un mercat persa d’Albert W. Ketelbey; L'Arlésienne de Georges Bizet; i La cançó de l'oblit i La Dolorosa de José Serrano. A més dels temes folklòrics valencians Cançons de mare (Mare, Mare, Visanteta és casa i Baix del Pont de Cullera) de Rafael Talens Pelló.

Així mateix, el dissabte 13 de juliol, a les 22 h, als Jardins del Casino Recreatiu i Cultural del Port de Sagunt (avinguda 9 d’Octubre) tindrà lloc la Prova Selectiva dels Concursos de Cante, Guitarra i Ball Flamenc de la fundació Cante de las Minas. La programació del festival finalitzarà el 20 de juliol, a les 23 h, amb el concert XXV Retrobe Anys 60  dels grups: Los Martes, Los Tetos, Sons (Hijos de los ’60) i Stiff Group.