Navega cap amunt
Inicia

 Continuen els treballs de tractament contra paneroles, mosquits i rates

13/09/2019
Gabinet de Comunicació
La setmana vinent es realitzaran controls per a previndre la legionel·losi en els camps de futbol municipals i s'actuarà també al Nord del Palància, en el casc antic de Sagunt, al Port de Sagunt i en Almardà-Corint
 

Els treballs de tractament contra les plagues que el departament de Sanitat està realitzant continuen una setmana més. L'empresa CTL (Compañía de Tratamientos Levante) actuarà la setmana vinent en la zona del Nord del Palància, en el casc antic de Sagunt, al Port de Sagunt i en Almardà-Corint.

Estos treballs es realitzaran en la xarxa de clavegueram per a tractar de disminuir el nombre de paneroles i rates, així com tractaments contra el mosquit tigre i la prevenció de legionel·losi en els camps de futbol municipals.

Per al dilluns 16 està previst que la brigada de clavegueram actue en la zona del Nord del Palància. El dimarts 17 una brigada treballarà en la zona del carrer Llíria i una altra de 2 persones es dedicarà a realitzar tractaments per al control del mosquit tigre al Port de Sagunt, a causa de les pluges.

El dimecres 18 està previst que una brigada de clavegueram continue tractant la zona del Nord del Palància. Per al dijous 19, una brigada de clavegueram continuarà tractant la zona del carrer València i voltants i una altra brigada de 2 persones realitzarà tractaments per al control del mosquit en la zona d’Almardà-Corint. Finalment, el divendres 20 una brigada realitzarà tractaments per al control i prevenció de la legionel·losi en els camps de futbol municipals.

Respecte al control de mosquits, els professionals que fan els treballs de neteja recomanen a la ciutadania que per a contribuir al seu control eviten l'acumulació d'aigua, revisen les aixetes i els aparells d'aire condicionat, reparen les pèrdues d'aigua i cloren les piscines periòdicament. A més, per a evitar les picades recomanen vestir pantalons llargs i mànega llarga durant l'alba i fosquejar, no abusar de cosmètics amb aromes afruitades, utilitzar mosquiteres i aplicar repel·lents de mosquits quan se sue.