Navega cap amunt
Inicia

 Els treballs de control de plagues continuaran la pròxima setmana a Almardà, a la zona del Castell i a la desembocadura del Palància

11/10/2019
Gabinet de Comunicació
Durant la setmana es realitzaran treballs en el clavegueram, així com de control del mosquit tigre


Una setmana més, el departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt realitzarà treballs de tractament contra les plagues d’insectes en diferents zones de la ciutat. Serà durant la setmana del 14 al 18 d’octubre quan l’empresa CTL (Compañía Tratamientos Levante) encarregada dels treballs, portarà a terme els tractaments en els diferents nuclis urbans.

Dilluns, 14 d’octubre, es realitzarà el tractament del mosquit tigre a Almardà i a la desembocadura del Palància, així com a les zones l'avís de les quals haja rebut el departament. Dimarts, 15 d’octubre, CTL realitzarà treballs al clavegueram de la zona del Castell i voltants i de dimecres, 16 d’octubre, a divendres, 18 d’octubre, a Almardà i Corinto.

La setmana del 21 al 25 d'octubre l'empresa CTL acabarà definitivament amb els treballs de clavegueram i, d'esta manera, haurà cobert totes les zones del municipi.

El departament de Sanitat recorda a la ciutadania que té a disposició diverses vies per a comunicar qualsevol incidència referent a este tipus de plagues, com són el telèfon de contacte del departament (96 265 58 58 ext. 6847, 6848, 6849, 6850) i el del regidor delegat de Sanitat, Javier Timón, (647 955 594), així com els correus electrònics sanidad@aytosagunto.es i fj.timon@aytosagunto.es.

A més, des del departament informen que durant novembre i desembre es reforçarà el control de rosegadors