Navega cap amunt
Inicia

 El regidor de Cooperació es reunix amb el nou ambaixador de Cuba

12/01/2018
Gabinet de Comunicació
La reunió va tindre lloc ahir a la vesprada en la seu de València de l’Associació de l'Amistat amb Cuba José Martí
 
 

El regidor de Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Sagunt, Guillermo Sampedro, es va reunir ahir a la vesprada amb el nou ambaixador de Cuba, Gustavo Machín en la seu de València de l’Associació d’Amistat amb Cuba José Martí. 

En la reunió, l'associació José Martí va explicar els projectes de cooperació internacional que el col·lectiu ha presentat en l'Ajuntament de Sagunt i que el consistori finança parcialment. L'últim, una ajuda per a un projecte educatiu i d'inclusió laboral en el municipi cubà de Matanzas. 

Durant la reunió, la presidenta de l'associació, Rocío Raya, també va anunciar els plans de presentar altres projectes de solidaritat amb Cuba de cara a la pròxima convocatòria de subvencions per a la cooperació internacional. També es van plantejar una altra sèrie d'iniciatives culturals com les quals té previst organitzar l'associació valenciana juntament amb la Fundació Nicolás Guillén en els pròxims mesos de cara a difondre l'obra i vida del poeta nacional de Cuba. 

A la reunió també va assistir la cònsol de Cuba a Barcelona, Mabel Arteaga, a més d'altres regidors d'ajuntaments de la Comunitat Valenciana que també estan col·laborant en projectes de cooperació a Cuba, com Bunyol, Silla, Asp, l'Alfàs del Pi o Petrer.