Navega cap amunt
Inicia

 El regidor de Sanitat i Consum dóna positiu en coronavirus

12/08/2020
Gabinet de Comunicació
Encara que no s'ha pogut confirmar el possible focus de contagi, sí que es pot determinar que el cas ha sigut recent i que no té relació amb el de l'alcalde de Sagunt
El regidor de Sanitat i Consum, Javier Timón
El regidor de Sanitat i Consum, Javier Timón, ha donat positiu en coronavirus després de realitzar-se la prova PCR este passat dilluns. Encara que no s'ha pogut confirmar el possible focus de contagi, tal com explica Timón, sí que es pot determinar que el contagi ha sigut recent i que no té relació amb el cas de l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ja que el test serològic del regidor ha sigut negatiu.

D'altra banda, cal destacar que el cas del regidor de Sanitat és totalment asimptomàtic i que, segons indica Timón, es troba perfectament. Igualment, assegura que ja s'ha activat el protocol i es procedirà a realitzar test a tot el seu entorn familiar per a tractar de determinar el possible focus de contagi o qualsevol altre possible positiu.

De moment, Javier Timón realitzarà aïllament els pròxims dies i esperarà a la repetició de les proves el pròxim 20 d'agost per a determinar el resultat definitiu.