Navega cap amunt
Inicia

 El projecte T´Acompanyem inaugura un curs d'Auxiliar de Forn de pa

05/12/2018
Gabinet de Comunicació
Amb este projecte es pretén formar les persones participants i millorar els seus coneixements en el sector forner, amb la finalitat de millorar les seues possibilitats laborals

Els departaments de Promoció Econòmica i Servicis Socials de l'Ajuntament de Sagunt han organitzat i gestionat el curs de formació d'Auxiliar de Fleca, que s'emmarca dins del projecte T'Acompanyem, Itineraris Integrats d'Inserció Sociolaboral, finançat pel Fons Social Europeu.

Una escola culinària de València ha sigut el lloc triat perquè els participants del curs d'Auxiliar de Forn de pa comencen la seua formació. Per al desenvolupament del curs s'ha comptat amb la col·laboració de personal experimentat, provinent d'una empresa externa especialitzada en este sector.

Amb este projecte es pretén formar les persones participants i millorar els seus coneixements en el sector forner, amb la finalitat de millorar les seues possibilitats laborals.

En finalitzar el curs es pretén que les i els alumnes adquirisquen els coneixements necessaris per a desenvolupar les tasques pròpies en el camp del forn de pa i atenció al client en establiments comercials. Per a açò la formació es dividirà en dos blocs, una part teòrica i una altra part de realització de pràctiques no laborals en empreses del municipi.