Navega cap amunt
Inicia

 El divendres tindrà lloc el I Concert Nadalenc de Cors

13/12/2011
Gabinet de Comunicació
Participaran les corals de la Unión Musical Porteña, de la Lira Saguntina, de Almudàfer i Moncada
El Nadal està molt a la vora i per això les corals de municipi han organitzat el I Concert Nadalenc de Cors, que tindrà lloc este divendres 16 de desembre, a les 19.30 hores en el Teatre Begoña de Port de Sagunt. Concretament, participaran la Coral de la Unión Musical Porteña, la Coral Lira Saguntina, la Coral Almudàfer i la Coral de Montcada.

La Coral de la Unió Musical Porteña, creada en 2009 i dirigida per Amalia Boscó, interpretarà diverses peces de Haendel, Adam, Smiths o Thomas Keesecker. Per la seua banda, la Coral de la Lira Saguntina interpretarà temes clàssics del repertori en castellà com “Cantares” de A. Machado i Joan Manuel Serrat o “Se equivocó la paloma” de Rafael Alberti i Gustavino. Nascuda en 1999 el repertori de la formació vocal abasta des de la polifonia renaixentista fins a les grans obres de la literatura clàssica i romàntica, passant per la cançó popular, la sarsuela i l'òpera.

Ambdues agrupacions municipals s'han unit en este concert a la Coral de Montcada i a la Coral Almudàfer. La Coral de Montcada és de les més antigues, ja que es va fundar en 1952. Per la seua banda, la de Almudàfer, que sorgeix l'any 1995, interpretarà els temes més coneguts dels Beatles: And I love her, Eleanor Rigby, Blackbird, Michelle i Yesterday. ​