Navega cap amunt
Inicia

 L'alcalde de Sagunt convoca una xarrada informativa sobre el projecte de construcció d'espigons en la costa sud de Castelló

07/03/2018
Gabinet de Comunicació
La reunió tindrà lloc dissabte 10 de març, a les 10 hores, en el centre cívic d’Almardà i s'explicaran els efectes d'estes construccions per a les platges del municipi


L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha convocat la ciutadania del municipi a una xarrada informativa per a explicar el projecte de construcció d'espigons en la costa sud de Castelló. La reunió, que tindrà lloc en el centre cívic d’Almardà, començarà a les 10 hores i s'explicarà “el projecte que el Ministeri de Medi Ambient i el govern del Partit Popular té destinat a la nostra ciutat”.

Fernández s'ha mostrat “molt preocupat perquè els nostres pitjors temors s'han confirmat i volem traslladar esta preocupació a la nostra ciutat”. A més ha manifestat que d'una banda “havíem aconseguit que el projecte se sotmetera a una declaració d'impacte ambiental i per tant que fora per una via de major participació, però almenys el que hem vist fins ara és que l'única alternativa prevista per a reparar la regressió que van a provocar aquests espigons són els transvasaments d'arena des de les platges del Port de Sagunt i Canet d'en Berenguer”.

Per a l'alcalde esta és la pitjor solució de les previstes perquè malgrat que no es posa en dubte la voluntat d'estabilitzar les platges de La Llosa i Almenara que estan degradades, “no s'ha de fer a costa de les de Sagunt i temem que el que vol fer el govern del Partit Popular és precisament açò”. Per açò, Fernández ha manifestat la seua voluntat que la ciutadania de Sagunt, i especialment la de Almardá, conega este projecte i “traslladar al Govern Central que no estem disposats a dependre de la seua voluntat política, perquè es tracta d'açò, que perjudica els veïns i veïnes de Sagunt”.