Navega cap amunt
Inicia

 El termini de matriculació del programa d'Esport en Edat Escolar continua obert fins dilluns que ve

17/09/2021
Gabinet de Comunicació
Compta amb 15 disciplines esportives en cinc categories d'edat que van des dels 6 fins als 15 anys

El programa d'Esport en Edat Escolar 2021/2022, que organitza el departament d'Activitat Física, Salut i Esports de l'Ajuntament de Sagunt, torna al municipi amb 15 disciplines esportives diferents a partir de l'1 d'octubre. El programa acull cinc categories d'edat que van des dels 6 fins als 16 anys i el termini de matriculació continua obert fins dilluns que ve, 20 de setembre.

 

Les diferents categories de les quals podran gaudir els i les escolars són: atletisme, gimnàstica rítmica, aeròbica o estètica, voleibol, escacs, bàsquet, judo, handbol, lluita, lluita/grappling, tennis, multiactivitat, futbol sala i triatló; en categories que van des de prebenjamins fins a cadets, passant per benjamins, alevins i infantils i esport adaptat.

 

Els cursos o mòduls no podran iniciar-se si no hi ha un nombre mínim d'alumnes, que en este cas és de huit. Així mateix, la inscripció en els cursos o mòduls activats que no s'hagen completat, una vegada finalitzat el període de matriculacions, continuarà oberta al llarg del curs fins que es complete el nombre màxim d'alumnes permés, que és de 16, i sempre que hi haja vacants disponibles. A més, l'alumnat que vulga inscriure's en un grup d'edat superior a la seua, podrà fer-lo, encara que es donarà prioritat durant el període de matriculació als alumnes que s'ajusten a l'edat i sempre que hi haja vacants disponibles

 

La inscripció i el pagament de la taxa es pot formalitzar a través d'este enllaç. També es poden trobar les condicions de matriculació estipulades així com l'oferta completa d'esports, mòduls, categories i grups disponibles en este altre enllaç. Així mateix, una vegada finalitzat el període de matriculació, es podrà consultar si l'alumne ha obtingut plaça en el curs o mòdul sol·licitat a través del següent enllaç.

 

D'altra banda, l'alumnat interessat a realitzar els mòduls de tennis, haurà de realitzar prèviament a la seua inscripció una prova de nivell, (en la qual se li assignarà la referència del mòdul en el qual ha de realitzar la inscripció), en cas contrari no s'assegura la plaça fins i tot havent abonat la taxa municipal.

 

Així mateix, l'alumnat té dret a la devolució de la taxa sempre que no s'haja assignat plaça en el curs o mòdul sol·licitat i, d'altra banda, es podrà sol·licitar el canvi de mòdul en algun dels mòduls activats del llistat disponible en la web municipal, sempre que existisquen vacants.

 ​