Navega cap amunt
Inicia

 La trajectòria de Monika Buch, exposada des d'este dimecres a la Casa Municipal de Cultura

04/03/2019
Gabinet de Comunicació
La mostra recull les obres de l'artista des de 1959 fins a 2018 i es podrà visitar fins al 29 de març de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 21 hores
L'exposició de l'obra artística de Monika Buch, que fa un repàs des de 1959 a 2018, s'inaugurarà este dimecres a les 19 hores a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt. La mostra es podrà visitar fins al 29 de març de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 21 hores.

La trajectòria de Monika Buch no és lineal. Pren i reprén idees anteriors per a continuar progressant en les seues investigacions i en els resultats plàstics que d'elles deriven.

Les 120 obres que componen l'exposició s'han agrupat en set apartats: formació, les obres lineals amb la geometria en estat pur, un altre amb les modulars i la repetició, les obres òptic-cinètiques que pretenen portar el moviment a la bidimensionalitat, les casuals, i, finalment, la denominada investigació, on veurem peces l'experimentació de les quals reitera al llarg del temps.

Monika Buch, de família procedent d'Alemanya, va nàixer a València el 5 de març de 1936. Els seus treballs es caracteritzen per l'estudi de la interrelació de formes i colors, l'aplicació de progressions de colors en matisos fins combinats amb estructures geomètriques i l'interés per la seua percepció.​