Navega cap amunt
Inicia

 Sagunt celebrarà la jornada ‘Trobada d'inversió’ el pròxim 16 d'octubre

14/10/2020
Gabinet de Comunicació
Este acte, en el qual participarà el president de la Generalitat, Ximo Puig, reunirà una representació del teixit empresarial i analitzarà alguns dels aspectes de la nova economia

 

El Ring Econòmic celebrat dimecres passat, 7 d'octubre, va servir d'avantsala de la jornada que se celebrarà divendres que ve, 16 d'octubre, anomenada “Trobada d'inversió”, un acte en el qual participarà el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i que reunirà una representació del teixit empresarial. En l'esdeveniment s'analitzaran alguns dels aspectes de la nova economia, com l'economia social i els processos de digitalització en les empreses, així com oportunitats de negoci post-covid.

La jornada, que se celebrarà a la Casa de la Cultura Capellà Pallarés de la Fundació Bancaixa de Sagunt, comptarà amb la presència de l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera; el president de CEPYME, Gerardo Cuerva; i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

La jornada començarà a les 9.30 hores amb el discurs de María José Carrera, i a continuació es realitzaran diverses ponències d'experts en la matèria, així com una mesa  redona on s'analitzarà la capacitat que tenen els territoris per a atraure inversió tecnològica. La primera ponència, ‘Economia social i cooperatives enèrgiques’, començarà a les 9.55 hores de la mà de Pilar Alguacil, catedràtica de Dret Financer i Tributari en la Universitat de València.

A continuació, a les 10.30 h, serà el torn de Pako Giménez, corporate director d'Encamina, qui parlarà sobre ‘El paper de la digitalització en la nova economia’. La mesa redona, davall el títol ‘Com els territoris poden atraure inversió tecnològica?’, serà a les 11.15 hores. Participarà la coordinadora tècnico-comercial de Parc Empresarial de Sagunt S.L., Teresa Ventura; el subdirector d'AIDIMME Institut Tecnològic, Vicente Rocatí; i el branch manager de Lannutti España S.L., Alessandro Torricelli. 

Finalment, després dels discursos de clausura per part de Darío Moreno, Gerardo Cuerva i Ximo Puig, tindrà lloc un vi d’honor a les 13 hores.