Navega cap amunt
Inicia

 Sagunt ret homenatge a l'artista plàstic i escenògraf local Damián L. Gonçalves

07/11/2019
Gabinet de Comunicació
Esta exposició del Fòrum de Creadores del Camp de Morvedre posa en valor la multidisciplinarietat de l'artista i podrà visitar-se fins el 30 de novembre

La Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt va acollir la inauguració durant la vesprada d'ahir l'exposició en homenatge a Damián L. Gonçalves, un artista plàstic i escenògraf del Port de Sagunt. La mostra s'ha pogut realitzar gràcies a la cessió de les seues obres per part de companyies teatrals, amics i familiars i estarà oberta fins el pròxim dissabte 30 de novembre.

A la inauguració van assistir la regidora delegada de Cultura, Asun Moll, els regidors de l'Equip de Govern, Javier Timón i José Manuel Tarazona, així com familiars, amics i companys de treball de l'artista. Asun Moll va tindre paraules d’agraïment al Fòrum de Creadores per haver preparat esta exposició.


L'exposició, preparada pel Fòrum de Creadores del Camp de Morvedre, posa en valor la multidisciplinarietat de l'artista, així com el seu llegat professional en les arts escèniques. Els assistents podran admirar el seu univers creatiu basat en el dibuix, el so, les llums, les escenografies i els xicotets objectes en els quals utilitzava material de rebuig.Entre les col·laboracions com a escenògraf més populars de Gonçalves destaquen, entre d’altres, les obres teatrals El alma se serena i María la jabalina. També ressalta el seu treball en la companyia del Port de Sagunt, Hongaresa de Teatre, en produccions com La Piedra de la locura, Encendidas i Piedra encrucijada, en les quals va ser dissenyador d'espais escènics.