Navega cap amunt
Inicia

 S'inicia l'expedient de contractació per a adjudicar la redacció del projecte de rehabilitació de l'antic Economat

10/07/2020
Gabinet de Comunicació
El contracte consistirà a fer una anàlisi estructural de l'edifici en un termini de dos mesos, així com la posterior redacció del projecte tècnic amb un pressupost de 90 000 euros
Façana de l'Economat
L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno

Este matí, la Junta de Govern Local ha aprovat els plecs i inici de l'expedient de contractació per a l'adjudicació de la redacció del projecte de rehabilitació de l'antic Economat dels Alts Forns del Mediterrani. L'actuació prevista per a este projecte se centra en convertir l'actual edifici en un Centre de Dia i a ampliar l'actual Centre Especialitzat d'Atenció a Majors (CEAM) del Port de Sagunt.

 

El contracte consistirà a fer una anàlisi estructural de l'edifici, que s'haurà de dur a terme en un termini de dos mesos, així com la posterior redacció del projecte tècnic, tot això amb un pressupost de 90 000 euros. D'esta xifra, 72 000 euros corresponen a costos de mà d'obra, mentre que els 18 000 restants corresponen a costos indirectes i altres despeses. La previsió és que es puguen finalitzar els treballs abans de finalitzar l'any.

 

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha apuntat referent a esta obra que l'Ajuntament ha complit amb el seu compromís traient a licitació esta part de redacció del projecte de l'Economat «i esperem que siga una realitat abans que acabe l'any, perquè en 2021 ja puguem parlar de l'inici de les obres d'esta infraestructura tan important per als nostres majors i per a tota la ciutat».


Recreació virtual de l'avantprojecte del CEAM