Navega cap amunt
Inicia

 Joventut obri el termini per a inscriure's en la segona edició del Morvedre Rap

12/01/2018
Gabinet de Comunicació
Les semifinals tindran lloc en la sala Green Espai i els guanyadors actuaran en el Casal Jove juntament amb un artista de renom


La regidoria de Joventut, juntament amb l'associació Viure Dignament, han presentat la segona edició del Morvedre Rap, una convocatòria oberta a tots els grups i MCs del Camp de Morvedre per a realitzar concerts de rap en la sala Green Espai del Port de Sagunt. En esta segona edició, se celebraran dos semifinals, el 23 de febrer i el 2 de març, i els guanyadors compartiran cartell amb un artista de renom, encara per tancar, en l'esdeveniment final del Morvedre Rap, que tindrà lloc el 9 de març en el Casal Jove del Port de Sagunt. En eixa mateixa data, a més de l'actuació dels guanyadors del concurs, també tindrà lloc la final del Morvedre Rap Battles, una batalla de galls en la qual els participants competixen entre ells per a veure qui té major capacitat per a improvisar les seues rimes en un combat verbal entre rapers i reperes. Segons el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, “volem que els rapers locals tinguen un aparador i puguen difondre les seues cançons. Animem des de la regidoria i des de l'associació Viure Dignament al fet que es presenten al festival i donen a conèixer els seus treballs i cançons”. 

En estos multiconcerts cada grup o MC seleccionat/a rapeará tres cançons. El/la DJ serà el mateix/a para tots. Ell serà l'encarregat de punxar les 3 instrumentals que els grups prèviament hauran enviat. 

En finalitzar els multiconcerts es farà una votació de tres parts. En ella votaran els grups, l'associació Viure Dignament i un/a representant del departament de Joventut. El grup que en cada concert més vots sume entre les tres parts serà el seleccionat per a donar un concert en l'esdeveniment del dia 9 de març, en el qual compartiran cartell amb artistes de nivell nacional. 

Per a participar, cal enviar un email a dina@aytosagunto.es amb l'assumpte MORVEDRE RAP i el nom artístic. En el mail caldrà adjuntar un número de telèfon i adreça de Soundcloud, canal de Youtube o la plataforma en la qual qui s'inscriu tinga els seus temes publicats. No importa el temps que porten fent RAP ni nivell, es faran diferents categories per edats i experiència. Es tindran en compte en realitzar la selecció aquelles propostes amb participació femenina i es valorarà el missatge igualitari. Les persones participants també adjuntaran en el mail les tres instrumentals (en format mp3) que vulguen utilitzar en el concert del dia 9 de març. 

El termini d'inscripció comença hui i es tancarà a les 23:59 hores del 12 de febrer de 2018. Passada esta data ja no s'arreplegaran més inscripcions a excepció que l'organització ho estime oportú per falta de participants. 

A mitjan febrer es farà pública la llista dels seleccionats en les xarxes socials del Casal Jove i Green Espai.​