Navega cap amunt
Inicia

 L’Ajuntament de Sagunt rep l’alumnat i professorat d’intercanvi del programa KA-2

12/03/2019
Gabinet de Comunicació
Els regidors d’Educació i Medi Ambient han rebut els alumnes i professors de Portugal, Grècia, Finlàndia i Croàcia que s’allotjaran a Sagunt durant una setmana per a conéixer les falles i les danses tradicionals


L'Ajuntament de Sagunt ha rebut este matí l'alumnat i professorat d'intercanvi del programa que forma part del KA-2, un projecte europeu que ha iniciat l'IES Jaume I de Sagunt junt a centres educatius de Portugal, Grècia, Finlàndia i Croàcia. Al voltant de 30 persones dels quatre països europeus han arribat a Sagunt per a participar en esta primera jornada; la iniciativa es prolongarà durant dos cursos escolars i els participants recorreran els cinc països que formen part del projecte per a conéixer el seu patrimoni cultural.

La trobada cultural ha sigut en el Saló de Plens de l'ajuntament i el regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, i el regidor de Medi Ambient, Enric Ariño, els han donat la benvinguda.Els regidors han explicat a l'alumnat la història de Sagunt, la importància de la suma de cultures en el municipi, les llengües que es parlen, la importància del turisme, com Sagunt és una civitas amabilis, així com l'ús que se li dóna al Saló de Plens. A través d'esta visita es pretén conscienciar les comunitats educatives de la riquesa del patrimoni immaterial de la humanitat.

El Jaume I ha preparat estes jornades amb les quals s'acull, durant una setmana, els estudiants d'estos quatre països per a mostrar-los part del patrimoni del municipi i de València, especialment els eixos centrals seran el valor cultural de les falles i les danses tradicionals.